Kivancsi lennek ra,hogy az emberek, foleg nok miert szeretik magukat meztelenul mutogatni. Kapnak erte penzt? vagy valaki az egojat noveli? Nem ertem. Nem gaz ha viszed a kocsid szerelohoz es te vagy a falon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 08:37
1/20 anonim válasza:
Pénz és egó. Meg valamennyi mentális zavar.
2/20 A kérdező kommentje:
azt is furcsanak tartottam mikor a nok leveszik a felsot es ugy napoznak a parton. Nyilvan mindenki megnezi,mert nem megszokott..
2021. jan. 9. 08:56
3/20 anonim válasza:
Hát, ha barnulni akarnak, akkor elég hülyén nézne ki a fehér folt a mellüknél. vagy a csík a hátuknál. Amúgy meg ha rendben vannak a testükkel és nem zavarja őket, akkor mért ne?
4/20 A kérdező kommentje:
annak ellenere hogy valaki lefotozza oket es felteszi egy nyilvanos oldalra?
2021. jan. 9. 09:01
5/20 anonim válasza:
Az bűncselekmény hapsikám
Nem a nő tehet arról ha valaki ilyen undorító
6/20 anonim válasza:
Mindenki szereti valamilyen módon felkelteni a figyelmet.
Ők magukat mutogatják, te meg pont ilyen okból hangoztatod itt a véleményed.
7/20 anonim válasza:
Figyelj kérdező. Neki ez jó. Aki nézi annak jó. Hol a probléma? Vagy most mi a kérdés? Úgy viselkedsz, mint egy viktoriánus korban élő vénlány.
8/20 A kérdező kommentje:
Mondtam en hogy elitelem? Pusztan csak furcsanak tartom...
2021. jan. 9. 09:13
9/20 A kérdező kommentje:
az 5os versenyzotol megkerdeznem, hogy akkor a napiszar.hu mibol tartja fent magat szerinted?
2021. jan. 9. 09:22
10/20 anonim válasza:
Egy részük elismerésre vágyik, másik részük hiú, a harmadik a természetességet kedveli, a negyedik extravagáns, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!