Csináltál nagy hülyeséget részegen ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 8. 12:12
1/10 anonim válasza:
Jaja, bevitt Apa a kórházba én meg azt mondtam, hogy azért ittam sok pálinkát mert nem volt otthon kakaó. Ez elég nagy baromság volt, mert volt otthon, csak nem laktózmentes és én attól sokat f0sok.
2/10 anonim válasza:
hajaj :D egy kezemen nem tudnám megszámolni. Azóta felnőttem, de örülök, hogy ezeket megtettem és megéltem :)
3/10 A kérdező kommentje:
És nincsenek olyanok, amiket bánsz és/vagy szégyellsz ?
2021. jan. 8. 12:28
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy van olyan, amit bánok és szégyenlek, de már nem tudok visszamenni az időben, hogy máshogy csináljam. Inkább azokra a sok jó eseményre, barátra, kapcsolatra, élményre koncentrálok, amit azért szereztem, mert elmentem ideoda bulizni, és ez sokkal sokkal több van, mint amit épp bánnék.
5/10 anonim válasza:
Hát, egy távoli rokonom erősen rámnyomult részehen, és majdnem hagytam magam, ő lány, én fiú.
Voltag gondkaim azzal hogy nemet mondjak másoknak.
6/10 anonim válasza:
Nem, annyira még sose voltam részeg...
7/10 anonim válasza:
Ráírtam egy lány barátomra, hogy szeretem... De így semmi előzmény nélkül hajnali 2kor hidegzunyként rádobtam 😅 Utána megbeszéltük nem zavarta meg viccesnek gondolta de eléggé kínos jelenet volt.
Ezen kívül sokszor pénzköltés pl vettem repjegyet mert én világot fogok látni semmi nem érdekel. Amit nem használtam fel később.
8/10 anonim válasza:
Összejöttem az exemmel. Életem legnagyobb hülyesége volt.
9/10 anonim válasza:
Csomószor hagytam egy fél korsóval, a mai napig sajnálom minden egyes cseppjét. :)
10/10 anonim válasza:
Kerítést másztam és megzúztam a bokám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!