Ha megnéztek egy olyasmi horrofilmet mint pl. az Arachnofóbia mennyi idő után nyugodtok vissza?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 17:49
1/4 anonim válasza:
Eléggé zs kategóriás film, úgy 20 éve láttam, akkor ilyedtem meg, mikor közben ram mászott egy pók, de utána nem okozott gondot megnyugodni.
Az első horror után, amit látam, nagyon sokáig féltem, ebben az is benne volt, hogy szüleim nem engedték végignézni, ezért nem zarult le a fejemben .
2/4 anonim válasza:
A mostani horror filmek közben olyan nyugodt vagyok, hogy általában el is alszok.
Egy kivétel van, E.T a földönkívüli, ami ráadásul családi film. Na attól a mai napig kiver a víz...amikor a kislány plüss játékai közül pislog kifelé az űrlény. Ott haltam volna meg. Annál ijesztőbb filmet még nem láttam, beleértve a belezős, lefejezős horrorokat is.
3/4 anonim válasza:
Én nem nézek horrorfilmeket, szerintem ti se nézzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!