Segítség! Mit tegyek ha betegesen rettegek tőlük??
Arachnofóbiám van, vagyis iszonyodok a pókoktól. Szinte mindig is féltem tőlük. De most annyira előjött,hogy ha csak képen látok egyet, eldobom messzire a telómat,percekig ráz a hideg és rámtör a sírás.
Ha élőben találkozok eggyel...úristen azt le sem tudom írni:D szó szerint pánik rohamom lesz,ha meg rám mászna hát abba belehalnék:D
Nemrég az egyik barátom küldött egy képet,amin rengeteg pók lógott így pókhálókban, azzal a felirattal hogy:ha a legjobb barátod élete múlna rajta,átmennél e itt. Hát sajnos őszintén el kellett gondolkodnom rajta,szerintem képtelen lennék rá.
Már ha csak rájuk gondolok is rámtör a pánik,sokszor ilyen rémálmaim is vannak.
Persze tudom hogy elég gyakori dolog,de szerintem ez már nálam nagyon durva.
Mit tehetnék?
Hány éves vagy? Én is irtóztam tőlük (sok rossz élmény, le se merem írni mert lehet pánikrohamot kapnál), mióta kevesebb van ez a félelmem alábbhagyott. Már annyira haladó szinten vagyok, hogy meghagyok egy kisebb pókot a sarokban mert tök jó bioháló a szúnyogok ellen. 😂 Porszívóval meg bármikor ki tudom nyírni ha megunom a tanyáját.
Viszont a poloskától sírógörcsöt tudok kapni, amióta invázió volt nagyon rosszul viselem őket. Nem tudom, mit tegyél, de jó volt leírni hogy nem vagy egyedül.
Köszi a választ!:D
16 éves lány vagyok
Köszi!!
De ha elmegyek ezzel pszichológushoz,nem fog kiröhögni?😂
Fuuuuj!!! Még az is kiakasztott,hogy elolvastam:D
Köszi a választ! A fiad hány éves?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!