Miért pontoztok le tök normális válaszokat?
Én nem pontozok le tök normális válaszokat.
Más nevében nem tudok nyilatkozni.
Van itt egy 50% és egy 55%-os, azok nyilván elmebetegek, mert szaladnak végig a fórumokon és MINDENKIT lepontoznak, aki igent mond valamire azt is és aki nemet azt is.
Mivel egyértelmű, hogy ez nála valamilyen mentális gond és így szerez magának kielégülést, soha nem fogjuk tudni megérteni.
Az elmebetegség már csak ilyen!
Első válaszoló, meg aki le szokott pontozni:
És abban mi a jó, hogy valaki az összes válaszra nyom egy piros kezet? Mert erre is sok példát látni.
Vagy olyan kérdésem van, hogy azért szoktatok-e valakit lepontozni, mert túl jó az értékelése, vagy titeket zavar, hogy saját bevallása szerint jobb fizut kap a válaszoló, mint ti? Csak pl több kérdésnél le lett pontozva, hogy br. 600 000 körül van a bérem, ami egy diplomás pozícióban, 10 év munkatapasztalattal annyira nem erős fizetés, mégis jól lepontozták már többen is. Amúgy max pontszámos az értékelésem, szóval látszik, hogy nem vagyok troll meg sült bolond, normális válaszokat adok normális hangnemben és mégis... Csak nem értem kinek mi fáj a válaszaimban néha, mivel pukkasztok polgárt másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!