Mi akartál lenni kiskorodban? És most mivel foglalkozol?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyenféle kérdéseket már sokan feltettek, olvasgattam is őket, de most az érdekel, hogy aki most olvassa ezt a kérdést az mi akart lenni?2021. jan. 4. 20:52
1/12 anonim válasza:
Állatorvos akartam lenni, de szoftverfejlesztő lettem.
2/12 anonim válasza:
Sofőr,az is voltam de nem tetszett a cigány élet így most munkanélküli.
3/12 neincat válasza:
Hercegnő
Most közgazdaságot tanulok, de még nem tettem le arról hogy valóra válik!! :D
4/12 anonim válasza:
Állatorvos szerettem volna lenni, de útközben fogászati asszisztens lett belőle.
5/12 anonim válasza:
csillagász szerettem volna lenni de csak egy irodában dolgozom adminisztrátorként :D hogy a fene egye meg
6/12 anonim válasza:
Szakács szerettem volna lenni, de nem lehettem. Évek óta a szociális területen dolgozom, de nem érdekel, váltanék.
7/12 anonim válasza:
Gyermekorvos vagy énekes akartam lenni:)
Ahhoz képest most turisztikát tanulok, de jelnyelv tolmács szeretnék lenni :D
8/12 anonim válasza:
Fodrász, most ápolónak tanulok egyetemen
9/12 anonim válasza:
Híres író akartam lenni.
Most könyvesboltban dolgozom.
Lehetne rosszabb is :D
10/12 anonim válasza:
Kicsi koromban "professzor" (Orvos), aztán műszerész, aztán informatikus akartam lenni, és informatikus lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!