A nőkkel csak a családról, érzelmekről, könyvekről, életproblémákról, életstílusról, illetve a férfiakról lehet beszélgetni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 18:04
11/18 anonim válasza:
Sok sikert hozzá előre is!Milyen szakorvos szeretnél lenni,ha az általános orvosit elvégezted?Merre mennél tovább vagy még gondolkodsz rajta?
9-es voltam
12/18 anonim válasza:
Ez a kérdés emlékeztet a Brian élete című filmből egy jelenetre, amikor megkérdezik a gyűlésen, hogy mit köszönhetünk a rómaiaknak...😂 Az megvan?
14/18 A kérdező kommentje:
Mindenképpen sebész szeretnék lenni. Úgy szoktam fogalmazni, hogy szeretnék közvetlen módon gyógyítani, de legalábbis elindítani a testet a gyógyulás folyamatán. Szeretném kézzel fogni a dolgokat, hogy érezzem, csinálok valamit. Azonban még nincs kikristályosodva,hogy sebészeten belül mit válasszak.
2021. jan. 4. 18:39
15/18 anonim válasza:
A nők is pont ugyanolyan emberek mint a férfiak, ugyanúgy kell velük beszélgetni. És mint ahogy az összes férfira nézve sem lehet kijelenteni, hogy csak és kizárólag a fociról, autókról, politikáról és horgászatról lehet velük beszélgetni, ugyanígy a nőket sem lehet így egy kalap alá venni. A személyiség nagyon kis részét teszi csak ki az, hogy a második kromoszómád x vagy y.
16/18 anonim válasza:
Kérdező a Dr.House-t nagyon bírom :)
11-es voltam
17/18 A kérdező kommentje:
Jó kis sorozat. Meg is mondták benne a frankót, hogy szerelem nélkül nem lehet élni, de oxigén nélkül nehezebb. Micsoda igazság! 👍
2021. jan. 5. 16:52
18/18 anonim válasza:
Nagyon jó szövegek vannak benne.Ő egy orvos méghozzá nagybetűvel :)Szaktudása páratlan,kár hogy csak film.Sok Dr.House kellene az egészségügybe :) Kinn vannak külföldön mind
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!