Jogom van csúnya emberként az élethez, mint bárki másnak?
Kérdező, veled szerintem az a legnagyobb baj, hogy te magad sem akarsz javítani a helyzeteden, hajtogatod magadnak, hogy így-úgy rossz vagy.
Ameddig ezen a hozzáálláson nem változtatsz, senki nem fog tudni veled mit kezdeni.
10-es vagyok ismét.
Hány éves vagy amúgy? Vannak barátaid, milyen a közösségi életed, mit csinálsz szabadidődben? Milyen karakterű ember vagy?
Szerintem veled tuti nem az a baj, hogy a külsőd nem legszebb, hanem ez a mentalitás, és ahogy érzel magad iránt, meg az emberek iránt.
Nem mondom, hogy ha változtatsz ezen, akkor lesz barátod és a külsőd szebb lesz. VISZONT az embereket jobban be lehet vonzani egy normális személyiséggel, megfelelő méretű egóval és jó beszélőkével. Ha párkapcsolatod nem is lesz , vagy nem egyből lesz, akkor is elindulsz az úton, hogy ismerkedsz emberekkel és ők is veled. Láttam már sok ronda embert. Gimiben az angol tanárom enyhén fogalmazva nem volt szép, és családos anya, egy aranyos nő. De vannak még ilyenek. Én egyszer elhívtam egy srácot randizni valami megfogott benne, de nem volt jóképű számomra, de valami megfogott benne...viszont a srácnak valami nagyon taszító személyisége volt számomra, és ott lett elrontva minden.
Térj észhez, nem látod magad előtt a lehetőségeket. Az hogy barátokat találj, párt találj, jobban kedveljenek az emberek lehet függ a külsőtől is, de ne hidd hosszútávon ki is tart... Ha szar a személyiséged, akkor mindegy hogyan nézel ki, felszínes kapcsolatokra elég lesz. De tudsz így is érvényesülni az életben úgy, mint egy átlagos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!