Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogom van csúnya emberként az...

Jogom van csúnya emberként az élethez, mint bárki másnak?

Figyelt kérdés
Hogy én is márkás ruhákat vegyek fel, hogy étterembe járjak, hogy pizzázni menjek, nyaralni, kirándulni, hogy jól érezzem magam, stb.

2021. jan. 2. 23:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De az vagyok.
2021. jan. 3. 14:39
 22/35 anonim ***** válasza:

Egyébként meg Kérdező: A szépség múlandó, egyszer mindenki megöregszik, de a belső értékek örökké megmaradnak.

Adj a megjelenésedre is, de ne csak erre. Nem minden a külsőség.

2021. jan. 3. 14:39
 23/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

22- es vagyok.

Javaslom ne csak a külsőségekre adj, a belső értékek, kisugárzás is nagyon fontos (tudod, mint Csernobilban 😂🤣😉)

Persze adj azért a megjelenésedre, öltözz szépen stb...

De ugyanígy fejlessz a kisugárzásodon, legyél okosabb, kedvesebb, műveltebb, ügyesebb és egy sokszínűbb ember.

Ezeket is kérd, ne csak a szépséget !

2021. jan. 3. 14:46
 24/35 A kérdező kommentje:
Azok már megvannak.
2021. jan. 3. 14:47
 25/35 anonim ***** válasza:
Persze Kérdező és szerény is vagy.
2021. jan. 3. 14:48
 26/35 A kérdező kommentje:
Okos vagyok, művelt, kedves is tudok lenni, ügyességemmel nincs baj, csak csúnya.
2021. jan. 3. 15:08
 27/35 anonim ***** válasza:
Meg szexi.
2021. jan. 3. 15:12
 28/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szexi. De nem hiszem, hogy azzal, hogy folyékonyan beszélek angolul, valamennyire németül, meg zongorázok, zsonglőrködök, alább való lennék ügyességileg. Plusz mivel értem az angolt, ezért olyan szinten meg van nyílva a világ számomra, hogy a műveltségem talán az átlagtól magasabb. Nem ezekkel van a problémám. Csúnya vagyok, azzal van a gondom. Kifejezetten ezzel van csak gondom. Ezért nincs barátnőm, ezért vagyok zárkózott. A többi tulajdonságaimat nem cserélném el senkivel, azok jók, hogy vannak. Szóval teljesen félreértesz.
2021. jan. 3. 15:35
 29/35 anonim ***** válasza:

100%-ban.

Először is, ki mondaná, és milyen alapon, hogy nincs.

Másodszor, a szépség csak egy (meglehetősen túlértékelt) tulajdonság az ezer közül.

Harmadszor miért kellene elfogadnod bárki más véleményét ahhoz, hogy úgy élj, ahogy neked tetszik?

2021. jan. 4. 08:51
 30/35 anonim ***** válasza:
Ekkora egy hazug bandát. Mit kell itt hazudgalni neki meg tenni a szépet? Csúnya emberként úgysem fog kelleni senkinek, ha tényleg olyan ronda.
2021. jan. 4. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!