Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogom van csúnya emberként az...

Jogom van csúnya emberként az élethez, mint bárki másnak?

Figyelt kérdés
Hogy én is márkás ruhákat vegyek fel, hogy étterembe járjak, hogy pizzázni menjek, nyaralni, kirándulni, hogy jól érezzem magam, stb.

2021. jan. 2. 23:52
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem át kéne gondolnod, hogy kell-e az élethez vagy a halálhoz való jognak lennie bárkinek is.

Csúf vagyok én is, megvonok magamtól dolgokat mert szerintem nem érdemlem meg, de rá kellett jönnöm, hogy nem számítok annyit, hogy eldöntsem meghalhatok-e vagy élhetek.

Csak sodródom az árral, es igyekszem a legkevesebb hatást gyakorolni a környezetemre, aztán egyszer meg fogok halni úgyis.

Szerintem ha jó napod van becsüld meg, csináld amit szeretnél amíg lehetőséged van rá, az meg nem feltetlenül az élet velejárója, hogy luxuscikkekkel halmozod el magad, de szerencsére jogod van eldönteni mi legyen a te sajat életed része.

Nem függ össze a csúfságod azzal, hogy az életeddel mit kezdesz, maximum a lehetőségeidet korlátozza es nem a te erkölcsi státuszodat vagy a vágyaidhoz való jogaidat.

Tégy amit jónak látsz amíg másnak nem ártasz vele.

2021. jan. 3. 04:54
 12/35 anonim ***** válasza:
70%
Igen, neked is jogod van az élethez, és szeresd az életet, mert sok jó dolog van, lehet benne.
2021. jan. 3. 05:23
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
Nincs jogod!
2021. jan. 3. 08:23
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Persze jogod van, csak tudd kifizetni.

Amúgy ha ilyen gondolataid vannak, akkor sürgősen keress fel egy szakembert, aki segít elfogadni.

Ha van rá pénzed át is szabathatod magad, ma már kb bármit megoldanak.

2021. jan. 3. 08:51
 15/35 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, nem-e rólam beszélsz?

2021. jan. 3. 14:03
 16/35 A kérdező kommentje:
A másik meg az, hogy csúnyán megítéled a másikat. Vékony. És akkor? Ilyen a genetikája. Valaki vékonyabb csontozatú, összezabál mindent, akkor sem tud magára szedni, stb. Más betegség miatt vékony. Nem lehet tudni, hogy ki mi miatt olyan, amilyen.
2021. jan. 3. 14:24
 17/35 anonim ***** válasza:
A belső értékek a fontosak.
2021. jan. 3. 14:27
 18/35 A kérdező kommentje:

Ez igen. Bemondtad a k.rva frankót. Le a kalappal!

2021. jan. 3. 14:33
 19/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, már a 60-as években sem volt igaz.
2021. jan. 3. 14:35
 20/35 anonim ***** válasza:

Lehet valaki csodaszép is, ha a lelke egy métely. Jó persze nem kell csöves hajléktalannak se kinézni..

De nem hiszem, hogy csúnya lennél.

2021. jan. 3. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!