Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a tengerpar...

Miért van az, hogy a tengerpartoknál sokkal szebbnek találom a hideg, erdős hegyvidékeket?

Figyelt kérdés
Ugye a legtöbb ember legjobb az ilyen meleg, homokos, vízpartos helyekbe van belebolondulva. De valamiért engem ezek soha nem fogtak meg, számomra egy sima vízfelület, meg egy homokos part valamiért nagyon ilyen semmilyen. Sokkal szebbnek, hangulatosabbnak találok mondjuk egy hideg, erdős, hegyes területet. Más is van így ezzel?
2021. jan. 2. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is jobban szeretem.

Nem vonz a tengerpart, bár nyaraltam ott is.

Nem tartom furcsának.

2021. jan. 2. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind kettő nagyon tetszik :D
2021. jan. 2. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek tetszhet ugyanaz, erre felesleges keresned a választ. Egyébként nekem is az erdős hegyvidékek jönnek be jobban, de ez függ a hangulatomtól is, meg hogy éppen mihez lenne kedvem. Nem hiszem, hogy többmindenkinek tetszik a tengerpart, sokfélék vagyunk és mindenkinek más jön be.
2021. jan. 2. 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Persze, miért lenne ez olyan különleges? Szerintem sokan vannak így. Én szeretem a tengert is, szép. Szívesen nyaralok, sőt laknék is vízparton.

De az erdőket, hegyeket egyenesen imádom. Életem élményei, amikor "igazi" hegyekben (Alpok, Kárpátok) jártam.

2021. jan. 2. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik, meg kb. minden második embernek. Nemtudom, honnan vetted, hogy a tengerpartért többen vannak oda, de ha most azt hiszed, hogy ettől ilyen kis különc vagy, aki kióg a sorból és jajj, micsoda meg nem értett ízlésed van, hát nagyon nem!
2021. jan. 2. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindkettőt nagyon nagyon szeretem.
2021. jan. 2. 23:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobban szereted a borús, zordabb helyeket, időt. Én is.
2021. jan. 3. 05:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretem. Voltál már ilyen helyen kirándulni?
2021. jan. 3. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!