Van itt más is, aki nagyon ritkán iszik hűtött italokat?
Figyelt kérdés
Én még nyáron is mindig szobahőmérsékletű (pontosabban spájzhőmérsékletű, kb 17 fokos) innivalókat iszok. A családom többi tagjánál is ez a jellemző, egyedül apukám szokott behűteni néha egy-egy sört. Ha vendégek jönnek, őket sem tudjuk általában megkínálni hideg üdítővel, vagy vízzel, maximum ha sokáig maradnak bedobunk egyet a hűtőbe, hogy lehűljön. Sokan (barátok, rokonok) csodálkoznak, hogy nálunk miért nincs soha hűtött ital. Ez ennyire szokatlan lenne?2021. jan. 1. 11:37
1/3 anonim válasza:
Nem szokatlan.Én se hűtök be magamnak se vizet se semmit,mert nem szeretem ha túl hideg.Páromnak hűtök be nyáron üdítőt,vizet,mert ő hidegen szereti
2/3 Andizsuzsi válasza:
Én sem iszom hideget, nem szeretem. Viszont ha tudom, hogy vendég jön, akkor teszek a hűtőbe. Ha olyan jön, akiről tudom, hogy a hideg italt szeretni, akkor meg főleg.
3/3 Metionin válasza:
Én. Anno az énektanárom nevelése lehetett hogy nem iszunk semmit hidegen és ez megmaradt. Még nyáron is langyos teát iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!