Szerintetek, a modern teknika korában, nem furcsa az, ha egy családnak nincs TV-je?
Vendégségben voltam az ünnepek alatt a 4 éve nem látott unokatestvéremnél (tavaly januárban költöztek haza) és furcsa volt valami. A nappaliban álltam és NEM volt TV. Nem értettem először mi a furcsa, miért van hiányom, aztán rájöttem. Persze az unokanővérem nem normális teljesen, mindenféle összeesküvés elméletei vannak, hogy agyat mosnak tv-n keresztűl, VISZONT! van 2 kisgyerekük akik szintén nem nézhetnek, de ami még durvább a SZÁMÍTÓGÉP elé sem kerülhetnek, azt se használhatják... Szerintetek ez nem gyerek "veszélyeztetés"? Persze nagyon idézőjelben, mert tudom hogy elvileg nem az, de így nem tanulnak meg egy csomó mindent a gyerekek, nem sajátítják el az elektronika világát, kicsit úgy érzem ezzel megrövidűlnek némileg.
De "szerencsére", zene az van..... abból is erősen dedó, vagy nem éppen mai, modern műdarabok XDD kicsit mintha széllel szemben pisilnének, nem?
Hány évesek azok a kisgyerekek? Annyira nem lehetnek nagyok, ha nem használhatják a gépet, mert így az online oktatásnál muszáj.
Tv nálunk sincs, az nem nagy ügy.
Nincs tv-nk, eleinte furcsállották, de ma már egyre többen rájöttek, hogy jobb így. A gyerekek éneket, hangszeres zenét, kézművességet, nyelveket tanulnak, az első évtizedben még jobb ez, szabadidőben meg levegőn rohangásznak/vagy kirándulunk. Nézd csak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!