Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rasszisták vagytok?

Rasszisták vagytok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Az én buszomon nincs fehér, meg fekete ember! Mindenki kék és kész. Akkor most a sötétkékek húzódjanak hátra, hogy a világoskékek elől le tudjanak ülni, köszönöm!:)
2021. jan. 1. 17:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, a rasszizmus rasszizmust szül. Ez egy kib@szott ördögi kör.
2021. jan. 1. 17:19
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Rasszizmus nem feltétlen rossz dolog. Annyit jelent hogy a saját rasszod preferálod, ez pedig természetes. Nem jelenti azt, hogy a másikat utálnod kell.
2021. jan. 1. 17:26
 14/18 A kérdező kommentje:
A rasszista ember hierarchiát állít fel különböző tulajdonságok alapján. Nem gondolom, hogy ez egy jó dolog. Én például nem gondolom magam többnek egy afrikaitól. Egy eszkimótól sem. De egy orosztól sem. Stb. Nem állítok fel semmit magamban. Ő olyan, én ilyen. Mégcsak összehasonlítási sem lehet.
2021. jan. 1. 17:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, az vagyok. Megszívtam a kisebbségiekkel. Emiatt bizalmatlan vagyok mindegyikkel. Annak sem adnék esélyt, aki megérdemelné, mert félek tőlük.

Viszont a cigányság nem szorul a bizalmamra, és nagyon jó, hogy ez így van. Nem vagyok HR-es, sem szoc. munkás, nem döntök pénzekről, stb. Örülök hogy az én munkámban nem kell emberekkel foglalkoznom mert alkalmas sem vagyok rá.

Egy HR-esnél viszont igemis legyen követelmény a zéró rasszizmus, ezt gondolom.

2021. jan. 2. 21:15
 16/18 Laylah ***** válasza:
91%

Nem tartom magam rasszistának, de azért elővigyázatos vagyok. Apám egyik legjobb barátja félig roma, utcánkban szintén laktak félig romák, sőt, a kertünket romák ásták fel tavasszal minden évben, a lakást az utca végén lakó roma festő csinálta meg. Kötöttek már belém hazafelé nem romák is este, és egy csapat helyi roma indult volna megkeresni és móresre tanítani őket.

De negatív példával is találkoztam, mikor pl. a buszon a hosszú hajamba rágódarabokat dobáltak.

Alapvetően fenntartással közelítek az ilyenek felé, de tisztában vagyok vele, hogy míg a genetikai állományát nem ő választotta, azért csakis az egyén a felelős, hogy milyen életet él, hogyan viselkedik másokkal.

2021. jan. 3. 18:04
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Eldobom az agyam ettől a sok rasszista választól. Jelentettem is az összeset
2021. jan. 30. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Ahol én lakom ott nagyon sok a kissebség nem is nagyon szeretem őket de nem is ítélem el egyiket sem. Egymásközt viszont nagyon rossz a viszony, sokszor verekednek.
2021. febr. 4. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!