Volt, hogy olyan dolog miatt dicsértek meg, ami meglepett?
Figyelt kérdés
Olyan külső vagy belső tulajdonságra gondolok, ami számodra vagy nem tűnt fel eddig vagy te nem tartod nagy dolognak és így meglepett, ha megdicsérték. Nekem a hajam ilyen, évek óta ugyanolyan lehet azért lep meg mindig, ha új ember dicséri. :D Meg néha humorosnak mondanak, de ez megint csak váratlanul ér, mert nem tartom magam annak. :D2020. dec. 31. 15:36
11/13 anonim válasza:
Számomra az volt meglepő, amikor megdicsérnek ,hogy milyen jó a frizurád (mert épp kontyban volt, mivel olyan zsíros volt, hogy másképp már nem volt vállalható :D )
Meg amikor megjelöltek facebookon egy képen, ami futóversenyen készült.. A képen tiszta izzadt vagyok, ráadásul úgy vigyorgok ,hogy kilátszik a boszi fogam, mégis rengetegen lájkolták ,és dicsérték ,hogy milyen jó lett a kép :D
Meg mostanában többen mondták ,hogy fogytam, pedig szerintem nem látszik.
13/13 anonim válasza:
Ez nem igaz. Nagyon bátor, és őszinte dolog volt, hogy ezt kimerted írni, és azt kell hogy mondjam büszke vagyok rád. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!