Volt, hogy olyan dolog miatt dicsértek meg, ami meglepett?
Mosoly esetén gödröcske a szám szélén.
Hát ezt nem is értem, ugyan mitől vonzó meg szexi meg akármi
De hátul a derékon a két gödröcskèt sem hogy az miért tetszik a másik nemnek. Cikkben is írnak rola, meg egy srác is mondta hogy neki az a leg egy nőn.
Ilyenek lepnek meg.a többi hasonlo nem ugrik be most
Külsőre kb. minden.
Igaz csak családtól kapom.
Ez mindig meglep, mert reálisan látom magam, ők meg a "mindenkinek a sajátja a legszebb, legjobb" mentalitás mentén álomvilágban élnek.
Ha mosolygok/nevetek megjelennek a gödröcskéim, ezeket dicsérték meg páran, előtte fel sem tűnt, hogy nekem lennének :D
Meg a szemeimet is, ez sokkal jobban szokott esni, valahogy nagyon jó érzéssel tud eltölteni.
Többen a beszédhangom miatt. Pedig dolgoztam is vele sokáig, el is adtam a hangomat már de mégis meglep ha pl. tartok egy órát új diákoknak vagy egy tolmácsolást és megjegyzik.
Illetve régen amikor a szolis bőr volt a menő, sokan beszóltak amiért fehér vagyok de néha valaki megdicsérte a szép bőrömet. Na az jól esett.
Nekem egyszer megdicsérték a helyesírásomat ezen az oldalon.
Nagyon csodálkoztam rajta, nem számítottam erre. :D
Amikor először találkoztam a férjemmel, azt mondta : De szép fehérek a fogaid!
Egyrészt azt hittem tök átlagos fogaim vannak, ráadásul négy évig hordtam fogszabályozót, szóval nem voltam hozzàszokva, hogy bárki a fogaimat dicsérje.
A férjem amúgy fogorvos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!