Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt, hogy olyan dolog miatt...

Volt, hogy olyan dolog miatt dicsértek meg, ami meglepett?

Figyelt kérdés
Olyan külső vagy belső tulajdonságra gondolok, ami számodra vagy nem tűnt fel eddig vagy te nem tartod nagy dolognak és így meglepett, ha megdicsérték. Nekem a hajam ilyen, évek óta ugyanolyan lehet azért lep meg mindig, ha új ember dicséri. :D Meg néha humorosnak mondanak, de ez megint csak váratlanul ér, mert nem tartom magam annak. :D
2020. dec. 31. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nekem is a hajam és a szemem vagy amikor azt mondják, hogy "milyen jó a szetted", pedig csak felvettem az első ruhát, amit megláttam.
2020. dec. 31. 15:40
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
tavaly nyáron egy bulin egy srác azt mondta , milyen jó s*ggem van. 18F
2020. dec. 31. 15:41
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Mosoly esetén gödröcske a szám szélén.

Hát ezt nem is értem, ugyan mitől vonzó meg szexi meg akármi

De hátul a derékon a két gödröcskèt sem hogy az miért tetszik a másik nemnek. Cikkben is írnak rola, meg egy srác is mondta hogy neki az a leg egy nőn.

Ilyenek lepnek meg.a többi hasonlo nem ugrik be most

2020. dec. 31. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

Külsőre kb. minden.

Igaz csak családtól kapom.

Ez mindig meglep, mert reálisan látom magam, ők meg a "mindenkinek a sajátja a legszebb, legjobb" mentalitás mentén álomvilágban élnek.

2020. dec. 31. 16:08
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha mosolygok/nevetek megjelennek a gödröcskéim, ezeket dicsérték meg páran, előtte fel sem tűnt, hogy nekem lennének :D

Meg a szemeimet is, ez sokkal jobban szokott esni, valahogy nagyon jó érzéssel tud eltölteni.

2020. dec. 31. 16:08
 6/13 Metionin ***** válasza:
100%

Többen a beszédhangom miatt. Pedig dolgoztam is vele sokáig, el is adtam a hangomat már de mégis meglep ha pl. tartok egy órát új diákoknak vagy egy tolmácsolást és megjegyzik.

Illetve régen amikor a szolis bőr volt a menő, sokan beszóltak amiért fehér vagyok de néha valaki megdicsérte a szép bőrömet. Na az jól esett.

2020. dec. 31. 16:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer megdicsérték a helyesírásomat ezen az oldalon.

Nagyon csodálkoztam rajta, nem számítottam erre. :D

2020. dec. 31. 17:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A mosolyom. Azért lep meg, mert bár fehérek a fogaim, nem igazán egyenesek. De férfiak, nők egyaránt sokszor megjegyzik, hogy milyen szép a mosolyom.
2020. dec. 31. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Amikor valaki azt mondja, hogy okos vagyok, vagy intelligens mindig meglep. :D Mert valójában én magamat az átlagos, átlag alatti kategóriába sorolnám(sokszor rossz a memóriám, képtelen vagyok szóról szóra vissza idézni amit mondanak nekem, de az érzésre mindig emlékszem, amit akkor érzek), viszont abban nem tévednek, hogy jól forgatom a szavakat, és választékosan fogalmazok, valószínűleg emiatt keltem ezt a benyomást. De ezt tudatosan csinálom, van amikor alpárian beszélek direkt. Külsőségekre ritkán kapok vissza igazolást. Amúgy mivel sok mindent tudatosan kell csináljak, így ezek nekem mindig jó érzések, mert az erőfeszítéseimet dícsérik meg, amit bele fektetek abba, hogy így prezentáljam magam. :D
2021. jan. 9. 14:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Amikor először találkoztam a férjemmel, azt mondta : De szép fehérek a fogaid!

Egyrészt azt hittem tök átlagos fogaim vannak, ráadásul négy évig hordtam fogszabályozót, szóval nem voltam hozzàszokva, hogy bárki a fogaimat dicsérje.

A férjem amúgy fogorvos :)

2021. jan. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!