Mik a terveitek 2021-re ? Milyen célokat tűztök ki magatok elé ? Miket akartok megvalósítani ?
#18: Nyilván nem, de viszonylag szoros a kötődésem az állami egészségügyhöz és oktatáshoz. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy az elmúlt 10-15 évben a romlás drasztikus mértéket öltött. Nem lehet nyugodt szívvel kijelenteni, hogy bármelyik is képes lenne az elvárható mértékben ellátni a feladatát. És itt egy léptékkel nagyobban gondolkozom, mint, hogy megtanul-e számolni a gyerek, vagy éppen be tudják-e gipszelni, ha elesik a biciklivel.
Nem akarom szétoffolni a kérdést, de szerintem akinek gondot okoz magánóvodába/iskolába járatni a gyereket és esetleges komolyabb egészségügyi problémák esetén is finanszírozni a magánegészségügyi ellátást, annak nem szabadna gyereket vállalni. Már csak a gyerek érdekében sem.
#20: Így legalább az alja réteg folyamatosan újratermeli magát. Tényleg sokkal jobb.
22: Erről van szó. Itt ezen az oldalon általában az az elmélet terjed, hogy gyereket csak akkor szabad szülni, ha nincs semmiféle hitel. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ekik ezt az irányt vallják az ő szüleiknek mennyi pénzük volt és milyen körülmények között nőttek fel. Mert ilyenkor erről nem esik szól.
21: Senki nem esett neki senkinek, eszmecsere folyik.
#27: Valószínűleg az összetett mondatok zavartak meg... Azt írtam, hogy eggyel nagyobb léptékben gondolkozom. Mert azért alapszinten meg fog tanulni számolni, írni, olvasni a gyerek nyilván. Biorobotnak természetesen jó lesz. Nem is ezzel van a gond.
Sajnos az utóbbi évek családpolitikája nagyon durván darabszám alapúvá tette a családalapítást, ami így látszik is minden esetben, ahol csak érintőlegesen is szóba kerül a gyerekvállalás témaköre
Mindenesetre nem ide tartozik, én befejeztem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!