Nem tudom megvalósítani önmagam?
Egyedül szeretnék élni valahol kint a semmi közepén, pontosabban olyan helyen ahol egy jó 30 40 km körzetben nem lakik senki sem csak a természet van ennyi, így szeretnék élni egész életemben, de nem tudom ezt hogyan valositanám meg, mert a családom szeret és vannak pár barátaim is
Viszont egyedül akarnék élni egy lakatlan helyen, ott pedig gyüjtögető, halász vadász életmódot követni, persze gabonát is termelnék magam részére
Nem idegen nekem a vadon, de a természetben érzem magam jól egyedül.
Mi az oka, hogy ez jött ki belőlem és egyre inkább erősödik bennem?
Hogyan valosithatnám meg?
17 éves vagyok és fiú, még maradt tanulmányaimbol 1 év suli és 3 év egyetem
Valószínűleg nem nagyon veszem hasznát de jó ha meg van :/, persze ez időt igényel de attól eltekintve ha tehetném ez alatt az idő alatt is egyedül lennék a rengetegben.
Nem vagy egyedül. :) Viszont egyik ország sem nagyon engedi, hogy ilyen szinten kivonulj a társadalomból. Ha baromi gazdag lennél, vehetnél egy nagy darab földet, lehetőleg erdőt, bár oda építési engedélyt aligha kapsz. Nem lenne semmilyen szolgáltatás a neveden, víz, villany, áram, semmilyen számla, lényegében lakcímed sem lenne, pedig ez kötelező. Semmilyen módon nem tudnának elérni hivatalos ügyben, adót sem tudnál fizetni, tb-t sem.
Olyat tehetsz, hogy valahol veszel egy tanyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!