Mennyit kéne visszamenned az időben, hogy ne legyen elszúrva az életed?
Figyelt kérdés
2020. dec. 31. 09:09
11/23 anonim válasza:
Nem szúrtam el, de jobb lett volna, ha bő 15 évvel korábban jöttem volna rá mindarra, amire az utóbbi 1-2 évben.
13/23 anonim válasza:
Hány év mulva és hogyan alakitod ki azt az életet ami "nincs elszurva"?
15/23 anonim válasza:
Sokáig azt hittem, hogy elszúrtam sok mindent, de mostanra rájöttem, hogy ezek a "pofonok" kellettek ahhoz, hogy most olyan legyek amilyen. Nem szeretnék semmin sem változtatni, esetleg csak azért mennék vissza, hogy egy-egy elhunyt szerettemmel újra találkozhassak.
16/23 anonim válasza:
Nem érzem elszúrtnak, de visszamennék 6 évet, és másik gimit/ középsulit választanék. Így utólag nem igazán voltam vele megelégedve, és most úgy érzem másik pályára kellett volna mennem. A mostanival is meg vagyok elégedve, de erősen van hiányérzetem...
17/23 anonim válasza:
Gimnázium utolsó évéig, hogy ne oda menjek továbbtanulni, ahová mentem. A megszerzett diplomám semmire nem jó, a gimis baráti körömtől pedig elszakadtam, és igazán azóta se lettek új barátaim.
20/23 anonim válasza:
Ha nagyon jól akarnám csinálni, akkor olyan 16-17 éves koromig. De azzal is elégedett lennék, ha kb. 10 évet tudnék visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!