Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megváltozni?

Hogyan tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés

(Aki nem szeret magyarázkodást olvasni, annak elég ám a két felsorolós részt elolvasni.)

A jelenlegi helyzet a következő:

-nem valami jó az alap hangulatom, szinte egész nap álmodozok (a viszonzatlan szerelem, ha viszonzott lenne...)

-sportolok, tanulok, le tudom kötni magam, de egyiket se tudom szenvedéllyel csinálni

-szoktam találkozni a barátaimmal, de nem tudok rendesen figyelni rájuk, gyakran elkalandoznak a gondolataim. Nem igazán töltenek fel ezek a találkozások

-napi szinten kimozdulok a szabadba, egészségesen táplálkozom

A korlátozások előtt is ugyanez volt a helyzet, de most sajnos intenzívebben jelen van a rossz hangulat, kedvetlenség.

Olvasgattam már itt, tudom, lehetne ennél sokkal rosszabb is, de változtatni szeretnék. Ötletem sincs, hogyan lehetne...

Leginkább az zavar, hogy feleslegesen ábrándozok, és nem tudom kikapcsolni az agyam. Egyszerűen nem tudok nem rá gondolni (közel 1 éve), ráadásul meg se tehetem, hogy nem beszélek vele, mivel kollégáról van szó, napi szinten kommunikálnunk kell a munkahelyen, és emiatt nem fogok otthagyni egy kiemelkedően jól fizető állást.

Ha már a 2020 ilyen rosszul alakult mindenféle szempontból, és egyre csak romlott a helyzet, el szeretnék kezdeni változtatni magamon, hogy végre elérjem, hogy boldognak érezzem magam és ne legyek lehangolva.

Olvastam már tippeket, hogy ebben az esetben találkozzon az ember a barátaival, sportoljon, tanuljon, fejlessze magát, én ezt mind megteszem, de így is nagyon rossz kedvem van.

A következőt szeretném elérni:

-jó közérzet, nem agyalni feleslegesen nem létező dolgokon

-vége legyen a szerelem érzésnek, vagy legalább csak ritkán jusson eszembe az állandóan helyett

-több motivációm legyen a céljaim eléréséhez

-pozitív gondolkodás az élet dolgairól

-oda tudjak figyelni mások dolgaira is, ne legyek szétszórt

-több önbizalmam legyen

-egyedül is boldognak érezzem magam

Valószínű, hogy nem 1 év lesz ezeket elérni, de valahol el kell kezdeni. Miket tudnék tenni az ügy érdekében? Könyv ajánlásokat is szívesen fogadok.

2020. dec. 30. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
van párkapcsolatod, hány éves vagy, nemed?
2020. dec. 30. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs párkapcsolatom, 27 éves vagyok, nő.
2020. dec. 30. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha más felkeltené az érdeklődésed akkor múlna el könnyebben ez a rossz passz az életedben.A korlátozások sok ember kedvét alapból elrontják,néha nekem is sz@r a kedvem emiatt
2020. dec. 30. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj arra, hogy te nőként hány férfit ráztál le, és azok milyen sz.rul érezhették magukat. Attól biztos jobb kedved lesz.
2020. dec. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!