Miért keltenek olyan proli benyomást az angolok?
Ok, gazdagabb ország, gazdagabb átlag emberek, de rájuk nézek, és a nagy átlag mint valami csöves.
Gagyi ruhák, semmi stílusuk, elhízottak, rondák.
Ezt más országból származó barátaim is csak megerősíteni tudták.
Szerintem itt hülyeségek hangzanak el.
Az angolok valóban egy kaptafára készültek (ezelőtt 30 évvel), de ennek semmi köze nem volt a beltenyésztés okán emlegetett defektusokhoz.
Dagadni meg mostanában eldagad mindenki. Ilyen combok, amelyek a világ minden tájáról származó fényképek szerint mindenütt léteznek, ilyen régen egy ötvenezres lakosú városban egy volt...
Hogy a pénzt esetleg nem a francia divat újdonságaira költenék, az meg csak hiú toprongyok szemében hiányosság. Itt is mindenki farmerban jár.
Talán, mert ők tudják, hogy nem kell azon feszengeni, hogy hogy nézünk ki; eggyel kevesebb feszkó-faktor; vagy nem akarnak hivalkodni, ha esetleg valakinek nem tellik jobbra , nehogy rosszul érezze magát
Én nem tudom én még nem jártam ott
#14 vagyok, csak ironizáltam, hogy rámutassak a problémára.
Nyilván nem proli akinek barátnője van, de sokan már mindent prolinak, vagy rossznak látnak, olyat is, ami régebben természetes volt.
Szerintem meg pont hogy az egyik legkevésbé proli nép Európában.
Egyediek és furcsák de semmiképpen sem prolik.
A 16-os vagyok: amikor valaki bevásárol magassarkúban, nagy sminkben, olyan öltözetben, ami színházba illene - ez enyhén szólva is túlöltözés.
Vagy hétköznap délelött/délután az utcán, tömegközlekedésen olyan szoknya-felsöben, ami nem ilyen helyre való.
De abban igazad van, hogy közben meg rengetegen ott sem öltöznek fel rendesen, ahol kellene/illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!