Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért keltenek olyan proli...

Miért keltenek olyan proli benyomást az angolok?

Figyelt kérdés

Ok, gazdagabb ország, gazdagabb átlag emberek, de rájuk nézek, és a nagy átlag mint valami csöves.

Gagyi ruhák, semmi stílusuk, elhízottak, rondák.

Ezt más országból származó barátaim is csak megerősíteni tudták.

2020. dec. 30. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem itt hülyeségek hangzanak el.

Az angolok valóban egy kaptafára készültek (ezelőtt 30 évvel), de ennek semmi köze nem volt a beltenyésztés okán emlegetett defektusokhoz.

Dagadni meg mostanában eldagad mindenki. Ilyen combok, amelyek a világ minden tájáról származó fényképek szerint mindenütt léteznek, ilyen régen egy ötvenezres lakosú városban egy volt...

Hogy a pénzt esetleg nem a francia divat újdonságaira költenék, az meg csak hiú toprongyok szemében hiányosság. Itt is mindenki farmerban jár.

2020. dec. 30. 14:56
 12/26 anonim ***** válasza:
99%

Talán, mert ők tudják, hogy nem kell azon feszengeni, hogy hogy nézünk ki; eggyel kevesebb feszkó-faktor; vagy nem akarnak hivalkodni, ha esetleg valakinek nem tellik jobbra , nehogy rosszul érezze magát

Én nem tudom én még nem jártam ott

2020. dec. 30. 14:59
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Sosem tapasztaltam. Inkább hogy mind olyan vékonyak, azok is akik csak gyorskaját esznek, fene a jó genetikát. A stílusérzék meg szubjektív. Egy proli vagy egy City-ben dolgozó üzletember máshogy öltözködik.
2020. dec. 30. 15:00
 14/26 anonim ***** válasza:
97%
Manapság mindenki buta és rossz, aki nem követ valami önmegtartóztató (lehet, hogy nem ez a jó szó rá) életet. Már az is proli, akinek barátnője van. Csak az nem proli, aki a fóbiái miatt már élni sem tud.
2020. dec. 30. 15:01
 15/26 anonim ***** válasza:
95%

#14 vagyok, csak ironizáltam, hogy rámutassak a problémára.

Nyilván nem proli akinek barátnője van, de sokan már mindent prolinak, vagy rossznak látnak, olyat is, ami régebben természetes volt.

2020. dec. 30. 15:09
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Nekem inkább az a benyomásom, hogy a magyarok azok, akik egyszerüen nem tudják, hogy kell öltözni, mindig túlöltözöttek!
2020. dec. 30. 15:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
16: erre mondanál egy példát? Én a környezetemben nem így látom, sőt sok helyen nem tudják, hogy kell illedelmesen kiöltözni... manapság sajnos nem ritka látvány az, hogy vki bemegy egy elegáns színházba farmerben vagy leggingsben, melegítőnaciban.
2020. dec. 30. 15:25
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg pont hogy az egyik legkevésbé proli nép Európában.

Egyediek és furcsák de semmiképpen sem prolik.

2020. dec. 30. 17:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Gazdagabb ország, de nem mindenki az. Az igaz viszont, hogy a minimálbér a Magyarországi többszöröse, szóval hacsak nem végzel (részmunkaidős) segédmunkát, akkor jobban meg lehet élni a fizetésedből. Akár egymagad is, hacsak nem Londonban akarsz lakást bérelni...
2020. dec. 30. 18:16
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

A 16-os vagyok: amikor valaki bevásárol magassarkúban, nagy sminkben, olyan öltözetben, ami színházba illene - ez enyhén szólva is túlöltözés.

Vagy hétköznap délelött/délután az utcán, tömegközlekedésen olyan szoknya-felsöben, ami nem ilyen helyre való.

De abban igazad van, hogy közben meg rengetegen ott sem öltöznek fel rendesen, ahol kellene/illene.

2020. dec. 30. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!