Milyen benyomást keltenek bennetek az ilyen viselkedésű fiatalok? Titeket is zavarnak?
Nagy csoportokban gyülekeznek az adott város vagy más település legforgalmasabb területein.
Hangosan hallgatják a zenéiket, néha kiabálnak is egymással.
Szétszórjáj, eldobják a szemetüket, hiába van a közelben a kuka.
A cigit is nyilvánosan töltik, prrsze ezzel alaposan összedohányoznak mindent.
Gyakran köpködnek is, esetleg szotyiznak. Isznak, az utcán, majd részegen leégetik maguk ésvzavarják a járókelőket.
Száguldoznak a környéken az autóikkal, motorjaikkal.
Nálunk most minden este ez megy, 3-4 db, 5-10 fős társaság rontja a levegőt, 14-25 év körüliek, néha oda megy hozzájuk pár idősebb város díszpolgára (közismert alkesz), hogy még jobb legyen az este.
Nem azt mondom, hogy mind csinálja ezeket egyszerre, de összességében mindezen cselekvések előfordulnak.
A rendőrség, polgárőrség sem igazán tesz semmit, néha igazoltat, körbejár és kész.
Ilyenkor eszembe jutnak a kamaszkori szép emlékeim, amikor még egy csomó haverom volt, nem volt a világ ilyen sötét és hazug körülöttem, semmi gondom nem volt, és én voltam ugyanott a tömegben a haverokkal...
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!