Miért keltenek olyan proli benyomást az angolok?
Ok, gazdagabb ország, gazdagabb átlag emberek, de rájuk nézek, és a nagy átlag mint valami csöves.
Gagyi ruhák, semmi stílusuk, elhízottak, rondák.
Ezt más országból származó barátaim is csak megerősíteni tudták.
Érdekes, én többször is jártam ott, és másmilyen benyomásaim voltak.
Élnek ott vagy 55 millióan, ha jól tudom. Ennyi embert ne akarj egy kalap alá venni.
Valószínűleg te és barátaid egy adott kultúrkörben mozogtatok, én meg egy másikban.
Egy része ezeknek azért van, mert a történelemben a belterjesség, vérfertőző kapcsolatok elég erősen jelen voltak náluk... az meg ugye ilyen fajta genetikai torzulásokkal jár. Nem véletlen, hogy van sok ember ott, akik kifejezetten gnóm arcuk van, elnézést a kifejezésért. A durva túlsúly is félig-meddig ennek tehető be.
Aztán
- ugye ott azért nem az van, mint nálunk, hogy van egy főváros, ahol tömbösül a lakosság nagy része, és az ottani divatot követik, és nem is annyira egyívású a közösség
ugye UK elég multikulti, sok helyről szedik az inspirációt, nincsenek olyan kőbe vésett öltözködési szabályok már, mint nálunk
meg azért nemcsak London főutcája létezik, hanem látunk képeket kisebb városokból is, amikor a puruttyákat mutatják be... hát nálunk sem öltöznek olyan ízlésesen az emberek kisvárosokban meg falvakban, ha teljesen őszinte akarok lenni. Ott ugyanaz a nóta, mint itthon: kevesebb boltból lehet válogatni, nem mindenki tud magára előnyös ruhát kapni, nem feltétlen látnak jó példát a normális öltözködésre akár tévében, akár az utcán
Te és a gyönyörű külföldi barátaid azért látjátok őket ilyennek, mert ti csicskáztok nekik és nem ők nektek.
Ezt soha nem fogod nekik megbocsájtani, ahogy ez már a számtalan Angliát és az angolokat lejáratni próbált kérdésedből kiderült.
2: igen, ugye van a small gene pool meme róluk, nem véletlenül :) Rájuk nézel, és egyből megmondod, hogy ez angol.
Hollandoknál ugyan ez van a nőknél. Ránézésre megmondom, hogy holland.. Ilyen kutya fejük van kb :D
Hát persze!:):):)
De ott laktál, valami munkásszállón a "külföldi barátaiddal", míg rá nem jöttél, hogy ott is kell dolgozni. Ahogy Hollandiában is.:)
Ennyire a semmire nem utál valaki egy egész országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!