Lehetséges elfogadni?
Most komolyan, nézzetek körül a környezetetekben, vagy figyeljétek az embereket az utcán. Pl egy nagy bevásárlóközpont parkolójában. Azt látjátok hogy a csúnya pasiknak nincs nője? Nem, azt látjátok, hogy a csúnya pasi kijön a barátnőjével/feleségével a boltból, és beülnek a Suzukiba. Tehát még azt sem mondhatjátok hogy a csúnya pasi biztos gazdag, és azért van nője.
Ne mondjátok hogy ilyet soha nem láttatok, mert ez az átlag látkép. Egyébként is ritka a szép ember.
15, te egy nagyon mérgező ember vagy. Leírtam két hosszú hozzászólást, abban valamelyest benne volt a saját sztorim is, akinek van egy kis esze az ebből összerakja hogy egy vállalhatatlan külsejű lúzer vagyok/voltam aki járt a dolgok legmélyebb poklában is, mielőtt felpofozta magát a földről és változtatott. És működik, már nem az vagyok aki régen. De te folyamatosan lekicsinyled mindenki más tapasztalatát, csak te szenvedsz, csak te vagy az akit tényleg kivet magából a társadalom, csak te éltél meg rossz dolgokat, meg folyamatos elutasítást. Közben még le is hülyézel. Azt hiszed a kemény 22 éveddel hogy senki más nem tudhatja hogy mi milyen, csak te.
Én segíteni jöttem ide, ez egyértelműen látható az első két hosszú válaszomból. Te viszont azért jöttél hogy az önsajnáltatással egybekötve még jobban lehúzd a kérdezőt, hogy ha neked szar, akkor másnak is legyen szar, hogy úgy érezze, nincs kiút.
Innentől fogva én nem koptatom a billentyűzetem tök feleslegesen, terjeszd csak a negativitást. Én próbáltam segíteni a kérdezőnek, saját tapasztalatból merítkezve (ha én ki tudtam mászni a szarból akkor bárki, csak tudod krva nehéz mert ahhoz tenni is kell, vért izzadni) te viszont csak visszahúzod. Ráadásul még azt is elérted, hogy legközelebb majd én is szó nélkül elmegyek egy ilyen kérdés mellett, mint a többség, és meg sem próbálok segíteni, mert tudom jól hogy úgyis jön valaki aki ontja magából a negativitást, ezzel elvéve az utolsó reményszálát azoknak akik változtatni akarnak és boldogok akarnak lenni, plusz ezzel egyidejűleg lenullázni a segítő szándékot. Így semmi értelme.
Szóval további kellemes energiavámpírkodást, én nem fogom hagyni hogy engem is visszahúzz, úgyhogy ki is veszem a kérdést a figyelt kérdések közül.
Kérdező, neked annyit tudok mondani hogy olvasd el újra az elejétől a végéig az összes választ, és dönts te magad hogy kire hallgatsz. Ez olyan mint amikor a Mátrixban ott a kék és a piros kapszula. Eldöntheted hogy melyik úton akarsz végigmenni. Igyekszel jobbá tenni az életed (mert soha nem késő, nekem sem volt késő 30 felett összekapnom magam és magamra erőltetnem egy teljesen új életszemléletet ami totál távol állt tőlem azelőtt) vagy engeded hogy lehúzzanak és ebben az állapotban élsz le egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!