Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehetséges hogy azért nincs...

Lehetséges hogy azért nincs barátnőm mert nem találkozom olyan lánnyal aki olyan jó lenne mint én?

Figyelt kérdés
Én egy normális,reálisan jól gondolkozó ember vagyok.Jól látom a körülöttem lévő dolgokat és egyébként rendes is vagyok.Száz százalékban jó vagyok úgy érzem.Lehet az a magányom oka hogy nem ismerek olyan lányt,aki szintén teljesen jó?Aki olyan mint én?
2019. dec. 3. 14:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak nem mindenki illik össze mindenkivel. Akivel te jönnél ki jól, azt még nem találtad meg.

Oké, hogy agyondícséred magad, de nem ettől függ. Te ilyen vagy, más másmilyen, és mindenki a hozzá illőt keresi.

2019. dec. 3. 14:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

:DD

Problémák.

2019. dec. 3. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egód is közre játszik. 😁
2019. dec. 3. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a lányok nem így gondolják. Lehet ők azt látják hogy kevés vagy hozzájuk. Nem kellesz nekik. Nem is csodálom :)
2019. dec. 3. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A saját véleményed szerint 100%-ban jó vagy. A lányok véleménye szerint meg nem. Ez vagy azt jelenti, hogy nincs 100%-ban jó nő vagy azt, hogy magadat ismerted félre. Én az utóbbira szavazom. Nehéz lehet úgy élned, hogy a 10000. jó tulajdonságod a szerénység.
2019. dec. 3. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, de valószínűtlen, kedves Kérdező.

Általában az XXL-es méretű egozsákok, mint te vagy, nehezen találnak maguknak párt. Ezért a nők a felelősek természetesen. Nem bírják a belőled áradó fényt, és bölcsességet! Szerintem gyűjts magad köré hívőket/imádókat, forgass oktatófilmeket önnön nagyságodról, nem maradhat e kincs rejtve! Az egész világnak joga van tudni, hogy létezik Mr. Tökéletes... Szinte sajnálom, hogy nem ismerlek személyesen.

A kérdésedben leírt ömlengéssel fel is léphetnél a Dumaszínházban. Persze ha a közönséged felismerné, hogy komolyan gondolod, amit állatasz magadról, még jobban röhögne. Színpadon a helyed. Komolyan.

2019. dec. 3. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tökéletesnek hiszed magad az már egy probléma. Mindenkinek vannak hibái.

A "rendes" szót nem te akasztod magadra hanem mások rád.

Ha te mondod magadra akkor nem igaz.

Nem mondom hogy rossz ember vagy, hisz nem ismerlek, de erősen kétlem hogy azért nem találsz lányt mert túl jó vagy mindenkinek.

2019. dec. 3. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Van egy lány aki rendesnek tűnik,de csak az interneten ismerem.Jó lenne élőben is találkozni vele és jó lenne ha ő is 100%-ban lenne jó mint én.
2019. dec. 3. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sokat képzelsz magadról, aztán közben átlag alatti vagy. :) Ez nem jön be a lányoknak. 🤷🏾‍♀️
2019. dec. 4. 02:48
 10/12 anonim ***** válasza:
A kommentjéből kiderült hogy troll és csak provokál. Szerintem felesleges több választ írni neki, ne adjuk meg neki ezt az örömöt :)
2019. dec. 4. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!