Azoknak az embereknek mi bajuk, akik tegnap otthonlét helyett plázázni mentek?
Plázában dolgozok, és már eleve azt se értettük minek kellett tegnap kinyitni, mikor mindenki még otthon lenne a családjával, gondoltuk vásárló se nagyon lesz.
Végül tévedtünk, mert rengeteg ember döntött úgy, hogy nem marad otthon a családdal, hanem minden áron plázába kell mennie.
Az ilyen embereknek mi a bajuk?
Pl. kicserélték az ajándékot, ami nem jó, levásárolták az ajándékutalványt, mert most van rá idejük, amikor nem dolgoznak.
Vagy elfogyott a kenyér, vagy bármi más kaja.
Vagy csak simán untak már otthon ülni.
Én levásároltam az ajándékutalványom.
Nektek meg azért kellett kinyitni, mert 27.-e volt és ezek szerint munka nap. De ne tegyél úgy, mintha csak ti nyitottatok volna ki. Ha pedig nem bírod az embereket minek dolgozol ilyen helyen? 😀
Egy teljesen átlagos vasárnap volt, miért kellett volna otthon lenni?
Ha egy üzlet nyitva van az azt jelenti, hogy lehet menni... Ha meg 1 árva lélek nem ment volna az lenne a bajod, hogy minek kellett dolgozni
Miért hiszi bárki azt, hogy egy átlagos bolti dolgozónak több lesz a bére, ha több a bevétel?
A több bevétel a tulajdonost gazdagítja.
Mi sokkal szívesebben lettünk volna otthon, szomorúan tapasztaltuk, hogy a legtöbb ember nem így gondolta.
Csak azért letettek volna otthon, mert jobb, mint a melóban.
Amúgy ha a kereskedelemben dolgozol majdnem biztos vagyok benne, hogy van egy minimális plusz a teljesítményed alapján. Ha más nem akkor a "Nem kérem a visszajárót, tartsd meg nyugodtan." hozzáállásból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!