Miért van az, hogy magyargyűlölő vagyok?
20
Normális hogy szidom őket, ha egyszer Európa selejtjei. És ők tették magukat azzá! Hiába okolják Romániát, a zsidókat vagy Sorost, ők ugrottak bele a szarral teli gödörbe, majd ordítanak, hogy megfulladnak, de véletlenül sem felfelé igyekeznek, hanem lebuknak megnézni, mi van a gödör alján.
És ez tény.
Értem, nem akarsz tudni rólam semmit, ami jó is, mert én se rólad. De te voltál itt aki itt anyakönyvi kivonatot állították ki nekem és majdnem életrajzot is írtál hozzá egy hozzászólás alapján 😂szóval hajszárítót a fürdőkádban, zsenikém!
23
Ok. This is your best decision today!
Valahogy én ezt a gondolkodást sose tudtam megérteni... sok ember van persze aki baromi bunkó és ellenszenves a viselkedése (akárcsak a többi nemzetnél), de rengeteg embert ismerek, akik becsületesek, tisztességesek, akik a családjukért, szeretteikért nagy áldozatokat hoznak, akikre lehetett számítani, ha baj volt, akik súlyos betegek, nehéz sorsúak voltak, mégsem szidtak senkit a sorsukért, akik nem a társaság középpontját keresték, hanem csak egy jóízű beszélgetést, hogy egymást lelkileg fel tudják hozni.
Sokan bántottak már meg engem is az életben, sok emberbe csalódtam magam körül és igen, vannak olyan tényezők Magyarországon, amik bár ne lennének, vagy amik bár lennének, de nincsenek.
Mindezekkel együtt viszont nekem sose jutott volna eszembe olyan, hogy én mennyire utálom a magyar nemzetet és bármit, ami a magyarokkal kapcsolatos, nekem ez ilyen tök gyerekesnek tűnik. Senki nem tehet arról, hogy magyarnak született, tapasztalataim szerint sok jó magyar ember van, csak nem reklámozzák magukat. Én összeteszem a két kezem, hogy nem olyan helyen kell élnem, ahol éheznék, vagy ahol minden percben félnem kéne, mikor lőnek le az utcán, vagy mikor rabolnak ki fényes nappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!