Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy magyargyűlö...

Miért van az, hogy magyargyűlölő vagyok?

Figyelt kérdés
Mindent mrgtagadok ami magyar, szánalmasnak tartok minden szokást, ünnepet bármilyen hülyeséget ami a magyarsághoz kicsit is köthető, akivel csak tudok angolul beszélek, az összes pénzem euróban van számlán is, ha vizetek mindig át lesz váltva. Egyszerűen ki nem allhatom a magyarokat, mindent ami magyar. Kivéve a természeti, épített környezetet, azt szeretem. Vannak durvább terveim, véleményeim, de azt inkább nem fejteném ki, mert bevisznek. Ez valami frusztráció lehet? Az elmúlt pár évben alakult ez ki. Nem mjntha bármi bajom lenne ezzel, vagy meg akarnék változni, csak érdekel. mitől alakulhat így az ember véleménye?

2020. dec. 27. 16:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

De ha magyar gyűlölő vagy akkor miért írsz magyarul?

Én romángyűlölő vagyok mégse írok románul.

2020. dec. 27. 16:31
 12/27 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is ez ugrott be rögtön, hogy ide akkor miért írsz magyarul? 😃
2020. dec. 27. 16:39
 13/27 Micimacko67 ***** válasza:
44%
Ne etesd a trollt!
2020. dec. 27. 16:51
 14/27 anonim ***** válasza:
44%
Ja ja troll. Már rég elment volna ha utálna itt mindent. Esti mese is meg volt.
2020. dec. 27. 17:34
 15/27 anonim ***** válasza:
45%
Wow durvább terveid? Te leszel az első magyar terrorista vagy mi?
2020. dec. 27. 17:37
 16/27 A kérdező kommentje:
Elmondtam miért maradok itt kétszer is, nem csodálom, hogy nem sikerült megérteni. Ezen a nyelven meg azért írok, mert ha mondjuk németül írnék ki egy kérdést, valószínű, hogy nem sok válasz érkezne rá...
2020. dec. 27. 19:03
 17/27 anonim ***** válasza:
11%

Nem csoda, hogy utálod őket. Egy utolsó, nyavajgó, önsajnáltató, minden felelősséget hárító nemzet, ráadásul egy magyar gyűlölni előbb tanul meg mint beszélni.

Most is a legelső kérdésben előveszi a tetves (akarom mondani kedves) válaszoló a románokat. Gyűlölködik, habzik a szája, pedig közé nincs a témának a románokhoz (akik ugyanolyan emberek mint az "okos" válaszoló) de jó esett neki kiélvezni a gyűlöletét.

Én nem élek Magyarországon és nem is élnék semmi pénzért. Szánalmas egy nemzet, amely mára nevetség tárgyává vált. Ha István király, Nagy Lajos vagy Bocskai fejedelem felébredne a sírjából, azonnal meg akarna halni megint, ha látná mivé védett ez az egykor büszke és nemes nemzet.

2020. dec. 27. 21:40
 18/27 anonim ***** válasza:
Brühühü mégis itt esz a fene egy magyar oldalon és szapulod a magyarokat te is. Nem vagy jobb egyáltalán azért mert kiköltöztél külföldre. Te vagy az az ex aki ha már tovább lépett a nője is folyton szidja meg lesi minden mozdulatát
2020. dec. 27. 22:17
 19/27 anonim ***** válasza:
29%

18

Soha nem is éltem Magyarországon, te agyhalott. Látod, megint csak engem igazolsz. Te az a tipikus idióta vádaskodó magyar vagy. Semmit nem tudsz rólam, de egyből a vesémbe akarsz látni. Inkább ne írj, ne röhögtesd magad itt mindenki előtt! Szánalmas, brühühü

2020. dec. 27. 22:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Senki nem akar rólad tudni semmi nyugodj meg 😂 de magadat minősíted azzal az álszent dumával hogy ilyenek meg olyanok a magyarok erre csak itt vagy és ugyanúgy szidod őket mint a magyarok más nemzeteket 😂 hogy is van a mondás más szemében a szálkát is?🤔
2020. dec. 27. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!