Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy magyargyűlö...

Miért van az, hogy magyargyűlölő vagyok?

Figyelt kérdés
Mindent mrgtagadok ami magyar, szánalmasnak tartok minden szokást, ünnepet bármilyen hülyeséget ami a magyarsághoz kicsit is köthető, akivel csak tudok angolul beszélek, az összes pénzem euróban van számlán is, ha vizetek mindig át lesz váltva. Egyszerűen ki nem allhatom a magyarokat, mindent ami magyar. Kivéve a természeti, épített környezetet, azt szeretem. Vannak durvább terveim, véleményeim, de azt inkább nem fejteném ki, mert bevisznek. Ez valami frusztráció lehet? Az elmúlt pár évben alakult ez ki. Nem mjntha bármi bajom lenne ezzel, vagy meg akarnék változni, csak érdekel. mitől alakulhat így az ember véleménye?

2020. dec. 27. 16:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
57%
Vannak emberek, akik eredendően öngyűlölőek. Vagy nálatok Romániában másként van? Még akkor is fura, hogy annyira utálod, mégis megtanultad a nyelvet. Valamiféle mazochizmusra is utalhat a dolog.
2020. dec. 27. 16:07
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Mert egy gyűlölködő hányinger proli vagy, azért..
2020. dec. 27. 16:08
 3/27 anonim ***** válasza:
75%
Normális ember nem gyűlölködik.
2020. dec. 27. 16:08
 4/27 A kérdező kommentje:
Magyarországon lakom, nem Romániában...
2020. dec. 27. 16:13
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
Javaslom,hogy menj ki Romániába.
2020. dec. 27. 16:15
 6/27 anonim ***** válasza:
83%

Minden bizonnyal eredendően magaddal van bajod, magadat utálod, és mivel magyar vagy, ezt erre vetíted ki. Mindent meg akarsz tagadni, ami a született identitásoddal kapcsolatos, és valami egész más akarsz lenni.

Ez nem a magyarokról szól, hanem rólad.

2020. dec. 27. 16:15
 7/27 anonim ***** válasza:
88%
Akkor még miért vagy még itt? Ez egy szabad világ.
2020. dec. 27. 16:16
 8/27 A kérdező kommentje:
Írtam, mert a természeti és épített környezethez ragaszkodom, sőt a helytörténet is érdekel. Gyökértelen azért nem vagyok.
2020. dec. 27. 16:18
 9/27 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező: " Gyökértelen azért nem vagyok."

Ez igaz, nem gyökértelen, hanem gyökér vagy....

2020. dec. 27. 16:19
 10/27 A kérdező kommentje:
No comment. Ha elfogynak az érvek, jön a személyeskedés. Hát elég hamar elkezdődött.
2020. dec. 27. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!