Miért utálják sokan a GyK-n a diplomásokat, értelmiségieket?
Ha valakinél valamit meg kell javítani, és közben elkezdi mondogatni, hogy ő diplomás, akkor rögtön meg is szorzom a végösszeget kettővel.
Ha több diplomája is van, akkor meg hárommal.
A néninek akinek se diplomája, se pénze, meg ingyen megcsinálom.
Szerintem a válaszok is ragyogóan bemutatják, hogy ez főleg irigységből, frusztrációból táplálkozik.
van egy nem túl piacképes humán diplomám, de reál területen dolgozom.sosem kérkedettem a diplomámmal, viszont volt olyan alkalmi munkám, ahol a sok munkás meg votl róla győződve, hogy beképzelt diplomás vagyok, csak mert zárkózott vagyok, olyanokat meg hagyjuk is, amikor fősuli alatt bpn a szomszéd nyugdíjas tanárnő be akarta bizonyítani, h buta vagyok, hiszen minden mai diplomás az :D
még egy történet:
van egy érettségizett idősebb (50+) ismerősöm. elég intelligens, de nem beszél nyelvet, és egész életében 10-12 órát dolgozott, sosem votl igazán jó munkahelye + erősen túlsúlyos.
múltkor kifejtette nekem h az unokanővérem nem volt egyetemre való, mert alig ment át matek vizsgán, bezzeg ő sokkal okosabb, mint az egyetemisták:D
majdnem mondtam, h haver, ha annyira okos vagy, miért nem beszélsz nyelvet, és miért voltál egész életedben túlsúlyos? vagy egy ekkora géniusznak miért kell napi 12 órában megszakadnia a munkában?
na, az átlag pont ilyen: erőlködve köpköd az diplomásokra, mert annyira frusztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!