Az embereknek mekkora része lehet azzal tisztában, hogy ami zavarja a másikban, az saját magában megvan?
#10: Ugye nem baj, ha nem tudok komolyan venni valamit, amire azt írják, hogy mindenre is megoldást ad, a klímakatasztrófától a munkahelyi konfliktusokig.
Inkább gondoltam volna egy releváns tanulmányra, ami alátámasztja mérésekkel, hogy ez tényleg egy általános személyiségbeli hiba az emberekben
13 és 14 igen igazatok van, nekem is akkor vált ez világossá, amikor elkezdtem magam fejleszteni, elkezdtem ilyen könyveket olvasni, videókat nézni, előtte bennem sem merült fel ez a dolog.. De tök jó tudni ezt, és ezzel átlátni az embereken.
#12 egy újabb válaszomban korrigáltam, az indulatokon van a hangsúly.. Ha valakire köpködsz, ha valaki felidegesít, akkor az, ami felidegesített, megvan benned. A póráz csak zavar. Na jó nem magyarázom tovább, aki nem érti az ne is értse, nem magyarázni akarom, csak kíváncsi voltam mennyi ember lehet ezzel a dologgal tisztában.
Kevesen,mert az ego alapvetően lusta,és szinte mindig kifelé mutogat.Tipikus példája a megcsalás,akik megfojtanák egy kötéllel a partnerüket flörtölések miatt,azok maguknak sokkal könnyebben elnézik akár a konkrét félrelépést is.
De persze olyan is van,mint amit a 12/15-ös válaszoló írt.
Kérdező, felidegesít, hogy hiába megyek látványosan arrébb a sérült lábú kutyámmal, akinek láthatóan be van kötve a sérült mellső lába, amit állatorvos is ellátott, és mivel fáj neki, ennek megfelelően reagál, ha hozzáérnek, csak engedi a hülye a saját kutyáját hosszú flexin az enyémhez és rá kell szólni hangosan, hogy ne engedje oda.
Én ezt nem csinálom, sérült kutyához nem megyünk oda, akkor sem, ha haver, ha látom, hogy kerülnek, tiszteletben tartom, vakvezető kutyát hagyom dolgozni, nem zavarom meg...
Bizonyos szempontból igen, én is észrevettem, más valószínűleg csak kivetítés, vagy valamiféle traumából fakadó idegenkedés.
Mindenre kivétel nélkül nem tartom érvényesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!