Bántalmazó emberek! Nektek mi okoz örömöt abban, hogy embereket tesztek tönkre? Ettől nektek miért lesz jobb, miért okoz ez nektek örömöt ?
Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 15:07
1/10 anonim válasza:
A bántalmazó nem tartja magát bántalmazónak. Nem fognak erre, így válaszolni neked, de ha megkérdeznéd, miért viselkednek úgy, ahogy, mind azt feleli, hogy azért, mert provokálják őket, feldühítik, ingerlik, és ő csak védekezik a bántalmazással, és különben is megérdemli az a rohadék.
2/10 anonim válasza:
Te vagy az, aki kiírta régebben, hogy az ember ragadozó e?
3/10 anonim válasza:
a bántalmazó soha nem egy mentálisan egészséges ember, lehet sokkal nagyobb gondjai vannak, mint neked, és ezt rajtad veri le, vagy személyiség zavara is lehet, amit nem tud kezelni.
4/10 anonim válasza:
1× nekem azt mondta valaki, hogy én lelki terrorista vagyok. Talán az a "haszna", hogy nincsenek barátaim, imerőseim sem csípnek.
5/10 anonim válasza:
Bizsergést érzek, nagyon jó érzés amolyan mentális orgazmus számomra látni valakinek a szenvedését főleg ha haragszom rá. Ha nőről van szó az szexuálisan is felizgat.
6/10 anonim válasza:
5-ös, egyszer majd valaki úgy megver, hogy csontjaid törnek, az is bizseregni fog.
7/10 anonim válasza:
Nem baj, ha megtudom mennyire fáj annál jobb lesz másoknak okozni.
8/10 A kérdező kommentje:
7: Te egy beteg idióta vagy...
2020. dec. 19. 17:38
10/10 anonim válasza:
#5, remélem a feministákat puhítod legalább, azok megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!