Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a dolog amin nem tudsz...

Mi az a dolog amin nem tudsz soha túl lenni?

Figyelt kérdés

Bármi ami úgy érzed életed végéig kísérni fog és soha nem tudod elfogadni. Lehet ez bármi akár egy szakítás, valaki elvesztése, betegség kudarc a munkádban vagy valaki olyat mondott amit örökre megjegyzel és soha nem tudod elfelejteni.

Ha van ilyen dolog mi az és, hogy próbálod mégis elviselhetőbbé tenni, hogy ne érezd a fájdalmat minden nap..

2020. dec. 19. 12:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%

Hogy a párom eltart, mert egy rakás szerencsétlenség vagyok, haszontalan tagja a társadalomnak, pedig nem vagyok hülye, csak egy csődtömeg.

Több minden is volt, amiről úgy éreztem, soha nem jutok túl, de azokat már többé-kevésbé sikerült feldolgoznom.

2021. febr. 13. 22:30
 22/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem hinném az vagy csak nincs meg a kellő önbizalmad.. ha próbálkoznál biztos kapnál munkát, kezd egy átmeneti könnyű munkával. Nem fogsz sokat keresni de mégis lesz egy kis pénzed.
2021. febr. 14. 05:46
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
19 vagyok és sokszor tudom h nem voltam elég bátor ahhoz h léphessek sok helyzetben.
2021. márc. 29. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!