Mi az, amit nem tudsz, pedig nagyon alap dolog lenne?
képes vagyok összetéveszteni a bal és jobb oldalt - legtöbbször meg kell gondolnom melyik oldalt nevezzük melyiknek.
illetve idegen nyelveken folyton keverem a 3-at a 4-el.
biztos sokminden "alap" dologgal nem vagyok tisztában, de ezek azok amiket észreveszek magamon.
Nem tudom meggyújtani a gyufát
Ez elég jó?
Biciklizni
Úszni
Fütyülni
Főzni
Késsel hámozni
Főzni (tanulok)
Jobb és a balt jól átgondolom hogy melyik melyik
Késsel én sem tudok zöldséget pucolni ahogy a hármas válaszoló
Postai dolgok
Nem tudom kezelni az 5 hónapos telefonomat még mindig
Fütyülni
Célozni (értsd, legyen szó labdajátékokról, dartsról, biliárdról vagy csak hógolyózásról, egyszerűen 10ből 10szer nem találom el a célt...)
Én krumplipucolóval nem tudok hámozni. Nem tudom a gyújtót meggyújtani, kivéve ha gomblenyomós persze. Nem tudom hamar leolvasni a mutatós óráról az időt. Nem tudom a szorzótáblát (azért az 5x5 még megy). Felettébb feledékeny vagyok. A neveket sosem jegyzem meg, többszöri bemutatkozás ellenére sem. Bárhol eltévedek. Még a videójátékokban is. Nem tudok már papir alapon osztani, szorozni, összeadni, kivonni. Egyetemi tanulmányaimból talán semmi nem ragadt rám a koszon kívül, pedig mindig az elsők között voltam. A tudásomat, amint kiléptem a kapun mindig elfújta a szél. Sem angolul (5 évig tanultam), sem németül (8 évig tanultam) nem tudok megszólalni.
Szerintem látszik rajtam ezekből, hogy egy elég szerencsétlen ember vagyok. :D
Fú, a célzás, de jó, hogy mondod :D
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!