Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az a dolog amin nem tudsz...

Mi az a dolog amin nem tudsz soha túl lenni?

Figyelt kérdés

Bármi ami úgy érzed életed végéig kísérni fog és soha nem tudod elfogadni. Lehet ez bármi akár egy szakítás, valaki elvesztése, betegség kudarc a munkádban vagy valaki olyat mondott amit örökre megjegyzel és soha nem tudod elfelejteni.

Ha van ilyen dolog mi az és, hogy próbálod mégis elviselhetőbbé tenni, hogy ne érezd a fájdalmat minden nap..

2020. dec. 19. 12:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Az égési hegeim, azóta teljesen másképp viszonyulok magamhoz és a világ is hozzám, azóta nem éreztem magam felszabadultnak, bárcsak egy napot élhetnék nélkülük
2020. dec. 29. 16:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyermekkoromban minden nap vert az anyám.

Én ezen sosem fogom túltenni magam.

Illetve a mentális betegségeim is egész életemben kísérni fognak.

2021. jan. 2. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Allandoan baja van vkinek velem. Egy ideig harcoltam ellene folyamat meg akartam felelni.már feladtam.
2021. jan. 2. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy mindig azt hiszem egy társaságban, hogy én vagyok a legügyetlenebb, és a mindenben a legrosszabb. Pl most lettem gimis, és folyton arra gondolok, hogy az osztályban mindenki okosabb nálam, és hogy én vagyok a legbutább, miközben teljesen átlagos vagyok, mégis picinek érzem magam hozzájuk képest.
2021. jan. 2. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
12.5 évig vártam a srácra, hogy megismerjük egymást és fél év együtt élés után a legtöbb, amit kaptam a fizikai bántalmazás. Megpróbálok nem várni és vágyni rá és emberek helyett az állatokra és növényekre a természetre figyelni.
2021. jan. 3. 00:22
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Hogy a jéghideg Coca Cola az igazi, és nem én!
2021. jan. 3. 10:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A szociális fóbiám.

Ebből kifolyólag, hogy sosem tudtam igazán kiállni magamért, amikor kellett volna.

2021. jan. 19. 04:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik az, hogy olyan egyetemre jelentkeztem, ami valójában soha nem érdekelt igazán, és sok év elment a levesbe, mígnem otthagytam végül. Ha visszaugorhatnék az időben, mást tanultam volna.

A másik, hogy az öcsémmel idestova 10 éve hidegháborús jellegű a kapcsolatom, és mára már ott tartok, hogy csak papíron tartom testvéremnek. Ő otthon élősködik a szüleimen, egész nap a szobájában döglődik, dolgozni esze ágában nincs. Primitív, önelégült, bármiféle belátásra képtelen példány. A legjobban az fáj, hogy a szüleim soha nem kértek rajta számon semmit, és akármikor konfliktusunk volt, soha nem álltak ki mellettem. Rá egy rossz szót nem lehet mondani, mert hát mi lesz akkor... Ahogy telnek az évek, egyre inkább úgy érzem, hogy ezen már nem lehet változtatni. Pedig akartam, nem is egyszer.

2021. jan. 19. 11:46
 19/23 anonim ***** válasza:
63%

Amikor azzal az indokkal dobott, hogy azért nem fekhet le velem soha, mert nem érne véget soha közöttünk.

Ez a mondata úgy fáj, mintha kést vágott volna belém. Ezzel megakadályozta, hogy valaha is lezárhassam. Ha azt mondta volna, hogy nem érez irántam semmit, akkor le tudtam volna zárni.

Nagyon kegyetlen módon bánt el így velem, mert soha többé nem lesz párkapcsolatom ezzel a tudattal.

2021. jan. 19. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
#19: azt a mindenit, micsoda mocskos lelkű emberek élnek köztünk... :O
2021. jan. 20. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!