Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ha ezt elítélem...

Szerintetek ha ezt elítélem akkor tényleg egy be gyöpösödött unalmas alak vagyok?

Figyelt kérdés

Barátságot ápolok az exemmel, de van egy tulajdonsága ami mindigis kiborított. Az hogy ő vérszívó, kötekedős, hecelős típus. ÉS ha én nem szeretem ezt a stílust hanem a normális beszédet, ahol a másiknak nem szívjuk a vérét, nem kötekszünk vele és nem provokáljuk.

Példának itt egy szituáció: Látta hogy fent vagyok még, a csevegő oldalon, és rám írt aludj már, én vissza írtam neki hogy ne szólj nekem bele mikor alszom. Erre azzal jött vissza pofázás helyett inkább azt várta volna hogy miért nem azt irtam neki hogy majd ha te is, vagy te miért nem. És azzal jött hogy unalmas be gyöpösödött vagyok, mert én nem veszem azokat amiket ő akar. Nem szeretem mikor gyakran meg akarja változtatni a reakciomat, és le vagyok szólva azért aki vagyok, és engem tart gáznak mert nem szeretem az ilyen stílust. És ahelyett elfogadna olyannak amilyen vagyok, azzal jön így változzak én meg, és amúgy mert amilyen vagyok az rossz.

#stílus#személyiség#vélemények#beszéd
2020. dec. 18. 23:34
1 2
 11/14 Girlll3 ***** válasza:
Amúgy a kérdésedre a válasz külső szemlélőként és nem sértésnek az, hogy igen, begyöpösöttnek tűnsz.
2020. dec. 19. 12:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Akkor ti szeretitek a vérszívást, kötekedést és hecelést? Én utálom és ezért mert a normális kommunikációt szeretem akkor begyöpösödött vagyok?
2020. dec. 19. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szeretjuk. Ezert mondtuk hogy ne beszélj vele, semmi kozod mar hozza, es latszik is hogy nem egy rugora jar az agyatok, akkor mi a fenének tartjatok fenn ezt a kamu baratsagot? Az ember olyanokkal szokott beszelni akik erdeklik. Bennetek nincs semmi kozos, minek huzzatok a masik agyat? Szakitottatok, innentol kezdve nem kell beszelnetek egymassal. Es ez nem harag, ez a normalis. Semmi. Kozotok. Egymashoz.
2020. dec. 19. 13:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló igazad van.

Lehet tényleg nem kéne már vele törődnöm.

2020. dec. 19. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!