A cigányok más országokban hogyan viselkednek/mi a véleményük róluk?
"Ugyanaz, mint otthon. Öregezés, betörések, átverések."
18-as vagyok.
Ugyanezekre gondoltam én is. Fegyverhez jutni Amerikában nem nagy szó, most ezt tegyük félre. A fent említett bűncselekményekkel az igazán nagy bűnözői csoportok nem szennyezik be a nevüket (kivéve az átveréseket). Az olasz maffia, akik tényleg labdába rúgnak sosem fognak "öregezni". Tipikus roma bűnelkövetési formák ezek. A profi bűnözői csoportok közt biztos nem jegyzik a romákat, nincs ezeknek olyan profi összehangolt és országosan összehangolt működésük, mint az olaszoknak/oroszoknak/albánoknak stb.
21-es: Dehogy nincs, pont ez a baja az FBI-nak is. Ugyanúgy "klán alapon" szerveződnek, mint a dél-amerikaiak. A keményebbje benne van a drogüzletben is.
A probléma annyira akut, hogy Tucker Carlson is szentelt pár percet a "mindenhová piszkító cigányoknak" a Fox News-on. Ebből sajnos már csak az ajvékolás lelhető fel, mert persze ez "rasszizmus".
Ha valaki nem vágná, Carlson ideát a jobboldali tévés újságírás atyaúristene, minden idők legnézettebb műsorvezetője. Egy időben még azt is pedzegették, hogy indulnia kéne az elnökválasztáson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!