Miért kell mindent telepakolni reklámokkal?
Pl egy 15 perces Youtube videót 3-4szer megszakít egy reklám. Videó elõtt, közben és után is reklámok tömkelege, ugyanúgy a googleben is, stb.
Már én is Adblock Plus-t használok de nem értem:
Ez nem kontraproduktív? Van olyan reklám, amit már minimum 20szor láttam (telefonon sajnos nem tudom kiiktatni) és ezek után ha sz lenne sz utolsó a Földön, akkor sem venném meg/használnám.
Tudom, hogy sok honlap a reklámokból tartja fenn magát, de nem túlzás már ez? Mire jó mindent telepakolni reklámmal, amikor már mindenkit mocskosul irritál és már több reklámblokkoló program van emiatt?
Miért nem veszik észre, hogy ez az erõszakos marketing pont fordítva sül el?
Vagy én gondolom rosszul? Nektek mi a véleményetek?
Engem is kiborit, és már 4 féle reklámblokkolo app van feltéve.
Anno a youtubenak két előnye volt a tévével szemben. Az egyik hogy nincs megszakitva a műsor reklámmal, a másik meg hogy akkor nézem meg amikor akarom.
Az elsőt idén bukták, az fix.
A 7. válaszra szeretnék reagálni:
Nem annyira a reklám, mint eszköz a probléma, hanem az, hogy HA AKAROD, HA NEM, ERŐSZAKOSAN tolják bele az ember képébe IRREÁLISAN RÖVID IDŐ TÁVLATÁBAN IRREÁLISAN SOKSZOR UGYANAZT (!). Senki ne gondolja azt, hogy többször vagy többet, ill. egyáltalán vásárolni fogok valamit csak azért, mert gyakorlatilag hülyének néznek. Friss emlék a vodafon által művelt agresszivitás - a példa kedvéért. Ha valaki elmondja, hogy reklámblokkonként kétszer (!) mi értelme van ugyanazt az ember képébe tolni az ÖSSZES reklámblokkba, akkor nyer egy hangszórót, - mint anno, a Vágó István műsorában is meg lehetett ezt tenni. Hatás: más most (!) fényévekre kerültem a vodafontól, - eszem ágába nem jut ezek után rá gondolni (az agresszivitása miatt), mint szolgáltatóra. És ez így működik: minél erőszakosabb velem valaki, annál rosszabbul jár hosszútávon. Másik, régebbi példa: vettem fel hitelt egy olyan banktól, aminek a hitel felvételének időpontjában már több, mint 10 éve voltam az ügyfele. Arra mindig volt kapacitásuk, hogy reklámáradattal, ajánlatokkal, - amiket nem kértem, - bombázzanak, ami csak arra lett volna jó, hogy öt életre adósodjak el, de az eszükbe nem jutott, hogy a bankhoz való hűségemet jelentős kamat engedménnyel jutalmazzák. Sőt, a hitel letörlesztésének végére a felvett összeg két és félszeresét fizettem vissza a banknak - egy olyan svájci frank alapú hitelért, amely úgy látott svájci frankot, ahogyan én. És mivel nem csak azért léptem be a banki ügyfelek körébe anno, hogy megkaphassam ezt a hitelt - mint sokan, - hanem tartós ideje voltam ügyfele a banknak, az volt az első dolgom, hogy a hitelt letudva AZONNAL ÉS INDOKLÁS NÉLKÜL megszüntettem a banknál az ügyfél státuszomat. Ez nem bank volt, hanem egy törvényesített útonálló horda! Most meg lasszóval próbálják meg összefogdosni a szélhámosok az ügyfeleket, mert borítékolható, hogy nem én voltam az egyetlen, aki rátett még egyebet is a kamatok kamatjaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!