Miért kell mindent telepakolni reklámokkal?
Pl egy 15 perces Youtube videót 3-4szer megszakít egy reklám. Videó elõtt, közben és után is reklámok tömkelege, ugyanúgy a googleben is, stb.
Már én is Adblock Plus-t használok de nem értem:
Ez nem kontraproduktív? Van olyan reklám, amit már minimum 20szor láttam (telefonon sajnos nem tudom kiiktatni) és ezek után ha sz lenne sz utolsó a Földön, akkor sem venném meg/használnám.
Tudom, hogy sok honlap a reklámokból tartja fenn magát, de nem túlzás már ez? Mire jó mindent telepakolni reklámmal, amikor már mindenkit mocskosul irritál és már több reklámblokkoló program van emiatt?
Miért nem veszik észre, hogy ez az erõszakos marketing pont fordítva sül el?
Vagy én gondolom rosszul? Nektek mi a véleményetek?
Aki azt gondolja, ez "magyar mentalitás" az még nem látott Amerikai műsort :D
Egyszer élőben akartam Nascar versenyt nézni egy csatornán, konkrétan több volt benne a reklám mint a verseny.
Lehet, hogy nálad nem működik az erőszakos marketing, de vastörvény, hogy egy ember minél többször lát egy reklámot, annál inkább belemegy a fejébe.
És nem azt jelenti, hogy most rohansz a boltba megvenni a terméket.
Hanem azt, hogy amikor ott vagy, és amúgy is olyan vásárolsz, nagyobb eséllyel választod azt, ha sokszor láttad.
Fizetsz egy tv szolgáltatásért és ott is vannak reklámok. Ott nem zavar a reklám?Ebből is élnek a szolgáltatók.
A reklámok száma meg szubjektív.
A hetes voltam.
De zavart a reklám a tévében is. Eleinte elkapcsoltam, most meg már lemondtam a fenébe. Politika, halálhír, robbantás, és reklám. Ebből áll az egész, nagyítóval kell keresni ha van mondjuk pár órám és ezek nélkül akarnám eltolteni.
Szóval most nincs tévém, viszont lett csomó időm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!