Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az influenszer...

Mit gondoltok az influenszer anyukákról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok azokról az édesanyákról, akik megmutatják az életüket akár youtube-on, akar instagramon?

Szerinted mennyire káros hatása lesz a felnövő gyermekekre, akik szerepelnek ezekben a videókban?

2020. dec. 16. 09:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%

9

Ezt most anyukás tartalomtól függetlenül mondom, hogy mindegy milyen témában, de olyat kövess mindig csak, aki:

-nem kelt benned semmilyen rossz érzést, irigységet, frusztrációt

-nem csak a kirakatból, beállított képekből áll mindig minden, de ha mégis, az inspiráló számodra (ilyenek nekem a lakberendezős contentek pl)

-esetleg van valami olyan mondanivalója, ami számodra értékes, és önazonos is, vagyis a reklámok és szép képek mellett/helyett vannak érdekes és értékes írásai, nekem anyukák közül ilyen: forherszandra, orsinsta, nem anyukák közül pedig a Szentesit imádom :D.

-vagy esetleg csinál is valamit azon kívül, hogy anyuka. Pl/. Süt-főz, edz, humorizál, könyvet ír, akármi. Ilyen pl. Paulinasuga, a gyerunkanyukam is szuper szerintem, göklerkriszti, kovirami, bár nála rengeteg a reklám is.

Hirtelen nekem ennyi jutott eszembe, de rengetegen vannak nyilván.

Kulcsárek nyúlósak mint a rágógumi, nincs egy szilárd véleményük,

Mindig oda állnak, ahova a helyzet kívánja, sarkos véleményük pedig semmiről nincs. A f**esz sz*pás után ment a szivárványcsaládokért kiállás, majd azért leírta, hogy ja, amúgy semmi baj a kormánnyal, de azért mégis na...:D és méz ezer ilyen megmozdulása volt, azt se tudja mit akar, mindig oda simul, ahova “kell”. A legtöbb influenszer ilyen amúgy, ha megnézitek. Pont ettől lesznek eladhatóak. Azt kell követni, aki nem ilyen.

2021. jan. 6. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!