Ő egy mézes-mázas csomagolásba rejtett megélhetési influencer.
Nyugis, unalmas videói vannak. Elalváshoz tökéletes.
Szomszédlány tipus, csak ő megél ebből a sz*rból, amit csinál és sajnos veszik mint a cukrot (ruháit, szponzorációk, patreon)...
Majd ha végetér neki ez az influencerkedés (amit sokszor kijelent, hogy nem szeret, pedig ez a valóság, ha szereti, ha nem) akkor majd megnézem mit fog kezdeni magával.
Segge alá adtak egy lakást és most láttam, hogy 300-400 dollárt döbnek neki össze a követői patreonon. Plusz az insta+youtube és szponzori pénzek.
Kérdés, mi a tartalom, mert én nem találtam?
Kirakja a kedvenc sorozatáról az áradozásait. De ez az ő véleménye szerint kemény munka.
Most őszintén, csinált 1 órás liveot az édzsbíó megtámogatta, vágni nem kellett, csak néha vizet inni közbe, hogy ne tikkadjon meg. Ez a nagy meló?
Az influencerek képesek magukat sajnáltatni, hogy vágni kell, meg ötletelni, megvalósítani.
Hát ez nagyon kreatív volt...
Amit az utolso mond, abban van valami. Ezen mar en is gondolkodtam.
Egyebkent O tipikusan az a semleges influenszer, aki sem hideget, sem meleget nem valt ki belolem. Nem zavar, hogy van, de ha nem lenne sem tunne fel.
5,
Hmmm, aki meg egészségügyben dolgozik vagy tanár, biztos szarul csinálja amit csinál és azért nem tud egyről a kettőre jutni... :) :) :)
6,
Én nem ezt mondtam, kérlek be forgasd ki a szavaimat. Csak azt, hogy azert mert valaki influenszer vagy twichen van fent, csak ezért nem tudom "jaj menj a francba".🤷🏼♀️ Azért sokkal értelmesebb, mint egy Pixyre, aki a gyerekeire meg a zavaros magánéletére húzott fel egy YouTube csatornàt....
Borzalmasan elszomorít, hogy egy egészségügyben dolgozó, egy tanár stb. nem tud egy normális/jó életszínvonalon élni.
Annál a Pixyrenél bárki jobb. Az a ő csatornája maga a pusztító alpáriság.
Remélem, ha végre összejön Julcsiéknak a gyermek nem adják el majd a gyerekkorát kilóra.
8,
Igen, totálisan egyetértek. Mondjuk én ott lemaradtam a sztoriban, hogy szült még egy gyereket annak a pasinak aki elhagyta egy újszülött gyerekkel? Ő a kőkemény proliság nekem, és elvileg az Ő csatornája arra hivatott, hogy gyerekneveléssel kapcsolatban adjon tanácsot más Édesanyáknak.😳😮
Azt én is nagyon remélem, hogy nem a gyerekkel lesz reklámozva a baba én idő ruhakolleksön.🙌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!