Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Hey Julie...

Mit gondoltok Hey Julie youtuber-ről?

Figyelt kérdés

2020. aug. 3. 00:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, arról valószínűleg nem tehet, ahogy beszél, mondjuk elmehetne szakemberhez, de lehet erről nem is tud.

Igazad van, nagyon nem mer megosztó dolgot mondani, biztos volt már rá példa, de nem mer beleállni egy dologba, mivel az népszerűség csökkenést jelentene, és még a végén fel kellene hagynia az influencer élettel, ami egyszer úgyis meg fog történni, mert ez is egy elavult dolog lesz, mint sok minden más hamarosan.

2022. febr. 15. 08:19
 22/23 anonim válasza:
100%
Engem erdekelnenek a videoi, de sajnos igen, miközben beszel olyan mintha folyamatosan csöpögne egy csap. Vagy szaraz a szaja, vagy raccsol, de igy a mizofoniamat annyira triggereli, hogy kb. 3 perc Julcsi beszed utan elegge szedülök vagy faj a fejem. Tud amugy rola, mert egyszer nagyon udvariasan megirtam egy kommentben amivel masok is egyet ertettek, de lehet, higy ö ezt csak hate-nek fogta fel. Ehheh vagy szakember kene, vagy beszed tanar mert hat podcastjai vannak meg Youtube... Ha megprobalom nezni/hallgatni a videoit, de azt is csak ugy tudom, hogy az ios 15 vizcsobogasa megy a hatterben, 1,25ös sebesseggel a videon. Pedig ezt a folyamatos apro mikrofon peakeleseket amiket a beszedhibaja okoz siman el lehetne tübtetni ha barmilyen hang vagy videosterkesztön ratenne egy szüröt ami ezt lecsillapitja.
2022. márc. 13. 15:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Reddit-en most elég sokszor feljön és érdekes dolgok jönnek onnan is. Érdemes le csekkolni.
2022. máj. 2. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!