Nekem hatalmas csalódás. Egész érdekesen indult, de elment egy szélsőséges irányba. Olyan szinten agresszíven tolja az énidőt, öngondoskodást, hogy agyérgörcsöt kapok tőle. Főleg úgy hogy az egész nőről süt közben a frusztráció. Maga a túltolt pc nézete is iszonyú veszélyes. Lassan mindenki ellenség neki, aki nem fekete, meleg, szélsőségesen liberális. Félre értés ne essék, én is haladó vagyok, és el ítélem a homofóbiát, rasszizmust, de amit ő művel, az már konkrétan többet árt, mint használ.
A keresztes hadjárata, amit újonnan indított az édesanyák ellen, egyenesen gyomorforgató. Szerinte rendben van ha egy anya bocsánatot kér az anyaságáért egy meddőtől, mert ezzel fájdalmat okoz neki. WTF?
Egy semmit mondó, társadalomra veszélyes, szélsőséges, fehér és férfi gyűlölő, mackó nadrágot 20ezerért áruló sunyi kígyó.
Szerintem nagyon unalmas. Ez az öngondoskodás téma 100 videóból 1-2x feltűnik az oké, de most csak bemásolom a legutóbbi tízet:
- kedvenc, egészséges smoothie receptjeim a mindennapokra
- Ami mostanában feltölt, kikapcsol, megnyugtat
- 5 egészséges és finom latte - kávé helyett
- Őszintén az önszeretetről | A legnagyobb SELF LOVE célom idén
- új gardrób - szelektálás & rendszerezés | VLOG
- Válasz a mikor jön a baba kérdésre #3: A legerősebb nő, akit ismerek
- Válasz a mikor jön a baba kérdésre #2
- Az endometriózis étrendem mostanában | Amit eszem és amit nem
- Reggeli rutin a testi-lelki egyensúlyért | 2021
- Tavaszi nagytakarítás inspiráció
Egyik téma sem olyan, hogy azonnal ugornék megnézni. Talán ha endometriózisa van valakinek, akkor megnézi az étrendes videót, annyi.
Azért aki ezeket nézi (10-40 ezer ember) azzal is érdemes lenne elbeszélgetni.
Szerintem őt legjobban azon az influencereket kiparodizáló insta oldalon feltett videó jellemzi, amikor arról beszél, hogy mennyire szereti saját magát ölelgetni :DDDD Komolyan, azt fapofával elmondani, úgy, hogy nem röhög szembe a kamerával, nem tudom hogyan csinálta.
Nem tudom miért nézik ennyien, egy lány a szomszédból, aki nem tud gyereket szülni és szeret a rutinjairól beszélni. Meg a filmekről, amiket néz.
Emberek menjetek, tanuljatok nyelveket, vannak online ingyenes kurzusok, sokkal érdekesebb dolgokat lehet csinálni ! :D
Ne éltessük ezeket a semmirekellő embereket. Vicc az egész.
A podcastjük első évada jó volt, amikor még Barbi is ott volt, mert hozta a profizmust magával. Most sajnos már annyira unalmasak azok is. Régebb voltak tök jó témák, pl mikor Viki testvére volt ott, és az ő egészségi problémáiról beszéltek, az szerintem nagyon fontos, mert a férfiak sokszor ezt nem vállalják fel. Amikor a baba ügy is volt Daviddal, hogy nem sikerül nekik a gyerek az is egy jó rész stb. Most már nem valami eredeti témák vannak. Pont, mint Julcsi videói. Folyamatosan az önmegvalósítás, a mental higiénia, a meditálás, az öngondoskodás. De csak ez a téma. Én nem tudom, de olyan, mintha folyton csak ugyanaz lenne a téma, csak másképp megfogalmazva. Nem hallgattam meg sok epizódot a mostaniakbol.
Viszont, hogy valami pozitívat is mondjak, a filmes/sorozatos podcastjük nagy kedvencem, sokszor élőben nézem Twitchen, de van H csak simán visszahallgattam. Ott nagyon jól működik a kémia Vikivel (őt amúgy nagyon bírom, mert nem játsza meg magát, mint pl Julcsi sokszor visszafogja magát, míg Viki tok őszintén kimondja, S ha tetszik jó és ha nem akkor a te bajod) . Dávid jó, mivel sokszor viccesen összeszólalkozott Vikivel, néha Julcsival is. Julcsi is mond jó dolgokat, de én inkább Vikiert és Davidert hallgatom. Talán 1 rész volt, amit nem hallgattam meg , mert az egész specifikus volt és az engem egyáltalán nem erdekelt.
Itt is hívnak meg vendégeket, pl szinkron témában vagy doksifilm témában. Ajánlom azt nagyon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!