Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bántó lenne számodra ,ha...

Bántó lenne számodra ,ha mindenhol letegeznének mert fiatalnak tűnsz?

Figyelt kérdés

Én 22 vagyok és kb 17-nek néznek az emberek és eléggé zavar, hogy sehol nem vesznek komolyan, azt hiszik még gyerek vagyok pedig nőiesen öltözködik csak az arcom olyan fiatalos.

Múltkor pl.a fogorvos is tegezett, meg más hivatalos helyen is volt már ilyen.

2020. dec. 16. 07:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna. Ez jó dolog, ha fiatalabbnak nézik az embert.
2020. dec. 16. 14:54
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen szerintem simán tegezhetnek. Engem is fiatalabbnak néznek engem nem zavar +, ha ez így marad idősebb koromban még örülni is fogok neki. Azért, mert tegeznek nem biztos, hogy kevésbé vesznek komolyan. Ha úgy viselkedsz, mint egy felnőtt, akkor úgy is kezelnek, akkor is, ha sziát köszönnek.
2020. dec. 16. 19:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 34 vagyok, de általában engem is tinédzsernek néznek, és "kislánynak" szoktak hívni, meg mindenhol tegeznek, még a nálam jóval fiatalabbak is. Én már hozzászoktam, nem zavar. Sőt, nekem az a furcsa, amikor nagy ritkán valaki magázódva szól hozzám. Olyankor mindig zavarban vagyok, nem vagyok hozzászokva a magázódáshoz, mert átlalában én is tegezek mindenkit. :D
2020. dec. 16. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!