Arányban van a fizetésetek a költségvetéssel?
Figyelt kérdés
Nézed azt, hogy milyen arányban költekezel?
Gondolok itt most az olyan dolgokra, amit csak egyszer veszel meg. Legyen az bármi, ami mondjuk a hobbihoz köthető, tehát nem létfontosságú
Mondok egy példát, egy 3 ezer eurós órát mekkora fizetés mellett engednél meg magadnak, ha nem okoz problémát a kocsid fenntartása, van lakásod, munkát stb?
2020. dec. 15. 20:06
11/12 anonim válasza:
Mindíg beleszartam, utolsó fillérig elvertem, meg is lett az eredménye, de nem érdekel. Elutaztam, buliztam, csajra költöttem, kaszinó, ilyesmi. Most itt vagyok 35 felett albérletben... Ha másképp éltem volna, már sok mindenem lehetne. De nem éltem másképp. Ez van.
12/12 anonim válasza:
Nincs sajnos arányban, és ezt sokan elmondhatjuk szerintem. De ami nekem fontos, arra nem sajnálom azt a keveset sem, akkor máshol húzom meg a nadrágszíjat. Fontos pl. A magas színvonalú magán EÜ, a jó minőségű ételek pl. Ezekre nem sajnálom soha, bàr nem mondom hogy nem fáj :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!