Van olyan általad felismert minta, ami éveken, vagy évtizedeken át akadályoz számodra normális párkapcsolatot és ha új kapcsolatba kezdesz akkor is megjelenik problémaként?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 14:55
11/15 anonim válasza:
Miert beszelsz egyes szam harmadik szemelyben magadrol?
12/15 anonim válasza:
van igen.
szokott lenni egy ilyen keret fordulat.
ezt úgy kell elképzelni,hogy járkálok a nő után,aki vevő erre,aztán összejövünk és ilyenkor általában úgy beszerelmesednek a nők,hogy innentől nem kell tennem érte semmit csak jelen lenni és magától megy minden játszma nélkül.
nah de van olyan amikor ez nem történik meg,ilyen olyan okból akkor tudom,hogy nem az igazi.
13/15 anonim válasza:
Persze. Rendszeresen visszatérő, hogy én 100%ig odapakolom magam, a másik meg jó esetben ad 30%ot..
F
14/15 anonim válasza:
Nem párkapcsolatban, hanem munka tekintetében, hogy alárendelődök valakinek, és mindenféle dolgot képesek megcsináltatni velem.
15/15 anonim válasza:
Van. Betekintést nyertem néhány rokonom (nagyszülők, szülők) kapcsolatába, sőt, van hogy a mintából heti rendszerességgel kapok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!