Ki a legidegesítőbb,legirritálóbb Youtube-os szerinted?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 13:43
11/28 anonim válasza:
Utazás business classban
Mardinka
Inez
Többet nem ismerek :-D
12/28 anonim válasza:
Avram Latosca, Bish barbie, Mea
13/28 anonim válasza:
Tényleg, Meát kihagytam.
Kár, mert régebben szerettem, de amióta ilyen vírustagadó lett, elment tőle a kedvem.
14/28 anonim válasza:
A Kakuk Marci. Ja, nem is így hívják... izé... Gulyás Marcsi. No meg a Paprépa Kínba.
15/28 anonim válasza:
Módis Gabriella, kitartott feleseg
17/28 A kérdező kommentje:
Igen? Kitartott? Szerintem ő pont, hogy dolgozott a baba előtt is, most pedig otthon van a picivel, aki talán most lett 1 éves nemrég?!
2020. dec. 21. 00:35
18/28 anonim válasza:
Haggyal már a férje a Méhes D. fideszkozeli "ingatlanfejlesztő"... Majd a gyesbol vesz új sminkes cuccokat több szazezerert a karebudapestben? Meg készít félmillió Ft-ért honlapot? Az a nő egy aranyásó!!
19/28 anonim válasza:
Meg gyesbol veszi a Patricia Pepe ruhákat, Versace fülbevalót? Az a nő egy hazudos gyoker
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!