Szerintetek is túl sok buta és primitív ember használja ezt az oldalt?
Nekem sokszor előfordul, hogy a teljesen normális kérdésemre, rosszindulatú válaszokat írtak. Véleményem szerint, sajnos több értelmetlen és kevésbé okos használja a Gyakorikérdéseket.
Én úgy gondolom, hogy semmi értelme sincs a rosszindulatú hozzászólásoknak. Én ezeket elítélem, nyilván általában nem válaszolok. Én megfogadtam Tendzin Gyaco, a dalai láma idézetét:
Ha tudsz segíts másokon. Ha nem legalább ne árts nekik.
Sokan írnak nem kedves hozzászólásokat. Nem értem, hogy milyen céllal, vagy mit akarnak vele elérni.
Ti mit gondoltak erről? Írjátok le kommentben.
Kérlek titeket mint ahogy olvashattátok, nem kívánom a rosszindulatú hozzászólásokat, ezért kérlek mellőzzétek ezeket! Köszönöm megértéseteket!
Ha azt nézzük, hogy még az oldal wikipédiás cikke is tartalmaz egy negatív jellemzést is:
"Mivel az oldalon bárki tehet fel kérdést és válaszolhat akár anonim módon is, sok értelmetlen, rosszindulatú illetve nem segítőkész, hanem a kérdésből viccet, gúnyt űző válasz születik.Az oldalt sokan használják internetes zaklatásra, mások lejáratására. Az oldal működésének anonim volta komoly emberi jogi kérdéseket vet fel (az oldal túlságosan is alkalmas identitáslopásra, más nevében történő manipulációra)."
54
Nem kell hozzá a felhasználóneved. Elég ha lenne a hozzászólásod mellett egy olyan ikon, amivel el tudlak menteni egy listámhoz. Ehhez nem kell látnom nekem se a nevedet. Utána nem tudnám szerkeszteni a listámat, csak hozzászólások alapján, tehát ha látnék egy retardált hozzászólást, akkor rákattintok az illető tiltására, és ha benne volt egy listámban, akkor onnan is törlődik, de egyébként csak teljes listákat tudnék törölni, az egyes felhasználókat nem.
"túl sok buta és primitív ember használja ezt az oldalt ... több értelmetlen és kevésbé okos használja a Gyakorikérdéseket... Én megfogadtam Tendzin Gyaco, a dalai láma idézetét:
Ha tudsz segíts másokon. Ha nem legalább ne árts nekik."
Ezzel a kérdéssel most épp kiken segítesz? Ha senkin, legalább biztos, hogy nem ártasz senkinek vele?...
57
Elégedett vagy azzal, hogy másokat becsmérelsz, minősítesz? A kérdésedbe pont azt a részt nem sikerült kimásolnod, hogy nincs szükségünk az olyan hozzászólók véleményére, mint te. A kommented abszurd, mert nem érvelsz, hanem olyan kérdést teszel fel: „Ha legalább senkin, legalább biztos, hogy nem ártasz senkinek vele?“ Ezzel beismerted, hogy a véleményközlők ezen színvonalát képviseled és megérintett, majd rájöttél, hogy közéjük tartozol és talán téves, nem jó úton jársz, de ezt nem akarod beismerni önmagadnak, helyette inkább folytatod mások szidását.
"Véleményem szerint, sajnos több értelmetlen és kevésbé okos használja a Gyakorikérdéseket."
Ennyit a becsmérlésről... :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!