Szerintetek is túl sok buta és primitív ember használja ezt az oldalt?
Nekem sokszor előfordul, hogy a teljesen normális kérdésemre, rosszindulatú válaszokat írtak. Véleményem szerint, sajnos több értelmetlen és kevésbé okos használja a Gyakorikérdéseket.
Én úgy gondolom, hogy semmi értelme sincs a rosszindulatú hozzászólásoknak. Én ezeket elítélem, nyilván általában nem válaszolok. Én megfogadtam Tendzin Gyaco, a dalai láma idézetét:
Ha tudsz segíts másokon. Ha nem legalább ne árts nekik.
Sokan írnak nem kedves hozzászólásokat. Nem értem, hogy milyen céllal, vagy mit akarnak vele elérni.
Ti mit gondoltak erről? Írjátok le kommentben.
Kérlek titeket mint ahogy olvashattátok, nem kívánom a rosszindulatú hozzászólásokat, ezért kérlek mellőzzétek ezeket! Köszönöm megértéseteket!
Mottó: "Hülye ember okoskodik, okos ember hülyéskedik."
Lehet, hogy én egy általad citált gyakori troll vagyok.
Jellemzően kétféle kérdésre válaszolok.
Kedvelem az olyan kérdéseket, melyeknek van mélysége. Valami valós problémát vetnek fel, el lehet rajta meregneni, hogy te vajon mit tennél a kérdező helyében.
Aztán vannak olyan kérdések, ahol azonnal látható, hogy a kérdezővel valami nem oké. Ha nyilvánvalóan elmebeteg, netán önpusztító hajlami vannak, akkor hagyom békében, nem válaszolok, nem kavarom meg még jobban.
De akadnak itt a fórumon olyan okoskodó/nárcisztikus/önimádó kérdésfeltevők, ahol a kérdésnél az ember keze alatt elkezd zsizsegni a billentyűzet.
De te, velem ellentétben, nyilván mindig nagyon okosakat válaszolsz.
Én mindig a normális kérdésekre válaszolok normálisan legjobb tudásom szerint.
13-as voltam
Ez nem csak az oldalon van így..
De egyébként, mint írták, sok olyan válaszoló van, aki csak trollkodik. Néha én is csinálom :D
Túl sok az nem kifejezés,nem is értem miért. Egy játékban sokkal egyszerűbb trollkodni,itt csak annyi,hogy egy kérdés alá jön pár baromi értelmetlen válasz,vagy privát üzenetben mondjuk xy keres olyan embereket akik....
És akkor azt hazudja,hogy 30 éves,ha az illető 30 éveseket keres,közben pedig csak egy 18 éves kis troll nokedli....Nem is értem,miért nem töltenek le valami játékot,amiben ki lehet szúrni a csapattársaiddal,bár a játékélmény rontását nem támogatom,csak érdekes,hogy nem ott szúrnak,ahol a legjobban fáj..
Sztem is inkább a frusztrált emberek azok akik csinálják a fesztivált, attól függetlenül h buták-e vagy sem.
Kb 10 éve használom az oldalt, volt h 1 2 évig rá sem néztem de azért csak-csak van h itt is rákeresek dolgokra mert sok hasznos információ van itt. Kérdést csak akkor írok ki ha tényleg nem találok róla infót vagy nagyon érdekel h mit gondolnak róla mások de a jövőben sztem hanyagolni fogom pont az ilyen emberek miatt akik itt élik ki ezeket a vágyaikat.
Sajnálom h az ilyeneknek áll a világ és nekem kell továbblépni, lemondani dolgokról mert nem igazán van más értelmes megoldás.
Ez az oldal a magyar internet szemete. Én is tettem fel pár kérdést, amikre értelmes, mértékadó vita helyett egyből veszett gyűlölkődés, megbélyegzés, csúsztatás, lehordás a válasz.
Ez egy embertípus amúgy, amelyik itt válaszolgat. A kérdést sokszor nem is érti vagy csak figyelmen kívül hagyja, mert ő fennakadt egy mondaton és utána azon kattog, megnyugodni képtelen. Felismerni a droidot abból, hogy szinte mintha ugyanaz az egy ember írná ki ezeket. Bár az anonimitás miatt ki tudja, lehet, hogy így is van.
Nekem nem a primitív emberekkel van itt bajom, hanem a s*ggfejekkel. Mintha élvezetet lelnének az emberek abban, hogy szándékosan félreértik a kérdést, vagy egy fogalmazásbeli hiba kapcsán úgy tesznek, mintha nem értenék, hogy feldühítsék az embert és aztán már a dühe miatt támadhassák. Ez a kérdés egy jó példa erre:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
A másik, amit megfigyeltem, hogy ha szóvá teszek egy negatív jelenséget, valamit, ami zavar a világban és változtatni szeretnék rajta, akkor soha nem állnak mellém az emberek, hanem mindig az én véleményemet kezdik ki, mondván "igen, ez csak téged zavar". Valahogy mintha a magyar embereknek nem menne az, hogy egymás előtt beismerjék a közös problémáikat, hanem ahogy valaki valamiben gyengeséget mutat, mindig elkezdik gúnyolni, meg lehúzni, gondolom azért, mert frusztráltak, és úgy vannak vele, hogy "nekem is szar, de ha én eltűröm, akkor tűrd el te is, ne várd, hogy együtt érezzek veled". Szomorú dolog ez. Nincs értelme semmilyen "miért van az, hogy...?" vagy "csak engem zavar az, hogy...?" - kezdetű kérdést kiírni, mert nem az lesz a válasz, hogy "igen, én is megfigyeltem, hogy sok orvos nagyon lekezelő" vagy "igen, szerintem is nagyon el vannak szállva a pesti lakásárak", hanem rögtön az a hozzáállás, hogy érvénytelenítsük a másik véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!