Milyen érzés a szeretet?
Az lenne a kérdés, hogy azok az érzelmek, amiket most itt egy példában leírok, azokat érzi-e az, aki szeretve van?
Szóval szívesen van társaságban, mert szórakoztatóak az emberek. Jó beszélgetni, érdekes, kellemes időtöltés, jó kedvvel tölti el. Azonban nem kötődik, nem érez a puszta szórakozáson kívül mást.
Számomra ez egy fontos kérdés lenne. Miben több a szeretet a sima jókedvnél és boldogságnál? Én így élem meg a kapcsolataim az emberekkel, és nem tudom, hogy ez is szeretet, csak én máshogy fogalmazom meg, vagy ez nem szeretet? Nekem ennyi bőven elég. Ha ez nem szeretet, akkor nekem nincs szükségem szeretetre? Létezik, hogy valakinek nincs rá szüksége? Mit gondoltok ezekről? (Igazából most több kérdést is feltettem, kíváncsi vagyok, ki mit ír.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!